Opbevaringsrum

Kassper peger

Mangler du et opbevaringsrum til opbevaring af dine sager, er Boxdepotet en oplagt samarbejdspartner. Vi tilbyder opbevaringsrum / self storage i mange størrelser, som er tilkoblet vagtværn, og hvor der er løbende opsyn og overvågning af depotrum. Det er muligt at medbringe din egen private hængelås til de opvarmede opbevaringsrum. De kan som udgangspunkt tilgås i tidsrummet 7 – 22.

Opbevaringsrum

Boxdepotet har opbevaringsrum i mange størrelser i Horsens, Hedensted, Hadsten, Otterup og i Assens, og har du bopæl i netop en af disse byer, og står du og mangler en løsning til billig opbevaring, skal du kontakte os. Her vil du kunne finde opbevaring der giver mening, og her er opbevaringsrum til alle. Når du skal have dine private ejendele opbevaret andetsteds end på din private adresse, er det vigtigt, at du kan have tillid til opbevaringsfirmaet, ligesom det er vigtigt, at rammerne for opbevaring er tip top. Det kan du være sikker på, at de er i et opbevaringsrum hos Boxdepotet. Her vil dine ejendele være i trygge og professionelle hænder, ligesom hvis de var opbevaret hjemme hos dig selv. Med de opvarmede depotrum, og overvågning, behøver du ikke bekymre dig om hverken tilstanden af dine ting eller sikkerheden af dem. Det sørger vi naturligvis altid for. Vi har også udarbejdet en huskeliste til flytning, som du kan finde på linket.

Boxdepotet udbyder et stort udvalg af opbevaringsrum i mange størrelser fra ca. 4 m3 og op til 40 m3. Så står du overfor en større renovering af din bolig, er det en oplagt mulighed at få alle dine ejendele samlet et sted, ligesom du derved har et komplet samlet overblik over dine ting. Og hvis du yderligere ønsker at undgå at skulle slæbe rundt på dine tunge møbler, kan du booke et flyttefirma, som vil hjælpe dig med udflytning samt indflytning af dine ting fra et opbevaringsrum. På den måde kan du koncentrere dig om at bruge din tid til det du vil, velvidende at alt det praktiske omkring flytningen varetages af professionelle samarbejdspartnere. Det giver ofte en stor tryghed for dig som kunde at vide, at andre erfarne folk der er vant til at håndtere flytninger, tager over på denne post.

Opbevaring der giver mening

Vælger du at booke et opbevaringsrum hos Boxdepotet, får du mulighed for gratis at fragte dine ting til og fra dit opbevaringsrum. Det er en yderligere frihed, ikke at skulle tænke på også at skulle leje en trailer. Vi leverer opbevaringsrum i forskellige størrelser, så de passer helt sikkert til dine helt egne behov. Det giver dig en stor tryghed, hvilket er vigtigt, når det er dine helt private ting, du skal have opbevaret væk fra dit hjem. Det kan ikke overlades til tilfældigheder, og netop derfor bør du vælge at få opbevaret dine ting hos Boxdepotet. Vi vil yde dig den bedste hjælp og være en god sparringspartner for dig, uden at det vil komme til at koste dig en formue.
Scroll to Top

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.