Kontakt Boxdepotet Hedensted

Skriv til afdelingen

Mosetoften 3
8722 Hedensted
Adgang:
Alle dage: 6.00 – 22.00
Telefontider:
Hverdag: 8.00 – 18.00
Weekend: 9.00 – 17.00

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Hedensted.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice_opmagasinering Hedensted

Boxdepotets depotrum i Hedensted består af 110 helt nye depotrum med gulvvarme og er beliggende i nyindrettede lagerbygninger. Den nye afdeling tilbyder alle faciliteter for moderne og sikker opbevaring af dine ejendele. Du finder afdelingen på Mosetoften 3, 8720 Hedensted – kun 3 minutter fra motorvejen og ca. 10 minutter fra Vejle. Vi har god og synlig skiltning til vores opbevaringsrum helt ud til vejen.

Boxdepotet Hedensted – Udlejning af depotrum nær Vejle og tæt på motorvejen

Afdelingen er beliggende midt mellem Horsens og Vejle og tæt på motorvejsafkørsel 58 Hedensted. Det gør det nemt at komme til dit depotrum, når du alligevel er ude at køre, eller hvis du pendler mellem de to byer. Det kan være ret praktisk og tidsbesparende. 

På lokationen er der god plads til at vende med en trailer, og hvis vejret er knap så indbydende, så har vi også et godt indendørs af- og pålæsningsområde, hvor du nemt kan tømme og læsse din trailer. 

Alle depotrum er opvarmet via gulvvarme, så der altid er en fast temperatur på 10-15 grader. På den måde er alle dine ejendele i sikker forvaring under opbevaring, og du behøver ikke at bekymre dig om fugt, skimmel eller jordslået tøj og lignende.

For at du kan føle dig så tryg som muligt ved at opbevare dine ting hos Boxdepotet, har vi udendørs og indendørs videoovervågning døgnet rundt, og vi har vagtværn tilkoblet vores overvågningsservice. Boxdepotets medarbejdere holder løbende opsyn med faciliteterne, så vi er med til at sikre en høj grad af sikkerhed og kontrol med vores opbevaringsrum.

Du kan tilgå dit depotrum hos Boxdepotet på de tidspunkter, der passer dig, da vi har åbent alle dage kl. 06-22. Har du brug for hjælp, kan du også kontakte os på telefon og mail. Af sikkerhedsmæssige årsager har vi lukket om natten.

Scroll to Top