Booking & Priser

Kassper peger

Book et depotrum i din Boxdepotet afdeling

Aarhus

Alstrupgårdvej 3, 8370 Hadsten

Depotrum med gulvvarme fra:

144 kr./md. (4 m3)

Randers

Alstrupgårdvej 3, 8370 Hadsten

Depotrum med gulvvarme fra:

144 kr./md. (4 m3)

Horsens

Stensballegaardvej 14, 8700 Horsens

Depotrum med gulvvarme fra:

188 kr./md. (4 m3)

Hedensted

Mosetoften 3, 8722 Hedensted

Depotrum med gulvvarme fra:

244 kr./md. (5,3 m3)

Odense / Otterup

Ørkebyvej 6, 5450 Otterup

Depotrum med gulvvarme fra:

152 kr./md. (3,8 m3)

Assens / Vestfyn

Aborgvej 26, 5610 Assens

Depotrum med gulvvarme fra:

280 kr./md. (5,8 m3)

Lej en lukket trailer til
ind- og udflytning

Hos Boxdepotet er det, for dig som kunde, muligt frit at låne en trailer. Book online og reserver til den dag du skal bruge den. 

Boxdepotet_trailer_booking_lånetrailer

Depotrum i mange forskellige størrelser giver en attraktiv leje

Her kan du læse meget mere om opbevaringsmulighederne hos Boxdepotet, og de stærke priser på leje af depotrum. Vælg den afdeling, der er nærmest dig. Vælg størrelse på depotrum og hvornår din booking skal begynde. Vi tilbyder mange forskellige størrelser af depotrum, og dermed kan du let finde et rum, som matcher dine behov for opmagasinering. På den måde kommer du ikke til at betale for ledige m3, som du ikke har brug for. 

Hvis du er i tvivl om hvor mange m3 du har behov for, kan du bruge vores rumberegner til at hjælpe dig med at beregne det antal kubikmeter du ca. skal bruge.

Skulle dit behov ændre sig, så du skal bruge mere eller mindre plads, så hjælper vi dig på stedet med at finde et andet depotrum. Vi har altid gode priser på opbevaring!

Attraktive priser på depotrum

Hos Boxdepotet finder du alt det, du kunne drømme om, når det gælder god og sikker opbevaring af dine ejendele. I vores afdelinger har du mulighed for at leje både store, mellemstore og små depotrum. Med de mange opbevaringsmuligheder kan du nemt få plads til såvel personlige ting, møbler og ejendele såvel som produkter til erhverv. Vi tilbyder lagerhotel med høj grad af overvågning og din egen private hængelås.

Der er mange fordele ved at gøre brug af vores services. Vi byder bl.a. på:

Her har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige beliggenheder, så det ikke alene bliver let, men også overskueligt for dig at få dine ting opmagasineret.

Vi har skruet ned for priserne, men op for de luksuriøse forhold, når du skal have placeret dine ejendele – både så du kan føle dig forkælet, men i høj grad også for, at vi sammen kan passe bedst muligt på dine ting.

Sikkerhed helt i top

Vi har sørget for, at både faciliteter og sikkerhed er helt i top. Med veltempererede rum og komfortable faciliteter med mulighed for indendørs af- og pålæsning, så har vi gjort det både let og sikkert for dig at vælge vores løsning:

Her har ingen uvedkommende adgang. Her er der styr på dine ting. Du får din egen helt private hængelås og ikke mindst din egen nøglebrik, så du kan færdes på området, når det passer ind i dit skema.

Bestil online – Let og hurtigt

Vi har gjort det let at booke dit depotrum online. Vi har tilmed sørget for en mulighed for at optimere priser og deponering med brug af vores populære rumberegner.

På den måde kan du beregne ønsket antal kubikmeter, så du ikke betaler for unødig spildplads, når du lejer et depotrum i en af Boxdepotets afdelinger.

Har du spørgsmål til leje af rum, forsikringer, opvarmning eller priser, så finder du svar på de fleste spørgsmål her på siden. Vi har nemlig gjort det både let og overskueligt at finde den rette størrelse samt svar på dine spørgsmål.

Vælg imellem flere afdelinger

Glæd dig over gode priser på leje af depotrum hos alle vores afdelinger. Pt. råder vi over fem afdelinger, der er beliggende i Aarhus/Randers, Horsens, Hedensted, Odense/Otterup samt i Assens på Vestfyn.

Vælg din favorit og opmagasiner sikkert.

Scroll to Top

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.