Boxrum til leje

Kassper peger

Boxrum til leje

Hos Boxdepotet tilbyder vi boxrum til leje i samtlige fem af vores afdelinger, der er beliggende i henholdsvis Hadsten nær Aarhus og Randers, Horsens, Hedensted, Otterup nær Odense samt Assens på Vestfyn.

Ved leje af boxrum hos Boxdepotet får du gavn af mange fordele. Du har mulighed for at låne en trailer til både ind- og udflytning fra boxrummet, og hvis vejret er dårligt, har vi ligeledes indendørs af- og pålæsning i samtlige afdelinger.

Samtlige boxrum er opvarmet via gulvvarme med undtagelse af vores afdeling i Otterup, hvor opvarmningen foregår via varmepumper. Dette er med til at sikre en fast og stabil temperatur i boxrummene året rundt, så dine ejendele ikke udsættes for temperatursvingninger, der potentielt kan medføre fugt, skimmel og mug. Disse problemer ved opbevaring behøver du ikke bekymre dig om, når dine ting er opmagasineret i boxrum hos Boxdepotet.  

Du har altid mulighed for at op- eller nedjustere den plads, du har behov for i dit boxrum, så du aldrig betaler for mere plads end du rent faktisk har behov for. Sikkerheden er ligeledes højt prioriteret, og det er naturligvis kun dig selv, der har adgang til dit boxrum.

Mangler du ekstra plads til opbevaring af ting, du ikke har plads til, men som du heller ikke ønsker at skille dig af med? Eller måske ekstra opbevaringsplads til sæsonbestemte ting, som f.eks. skiene, vintertøjet, vinterdækkene til bilen eller havemøblerne? Lej et boxrum hos Boxdepotet direkte online allerede i dag, så er du klar til at flytte tingene ind i dit boxrum i løbet af få dage.  

Af- og pålæsning_trailer_Boxdepotet
Depotrum_Hedensted_Boxdepotet

Billige boxrum

Som nævnt ovenfor er det vigtigt for os, at du ikke betaler for mere plads end du har behov for. Derfor assisterer vi dig gerne, hvis du skulle få brug for et større eller mindre boxrum til opbevaring af dine ejendele.

Vi vil gerne gøre opbevaring af dine ting i boxrum, så billigt som overhovedet muligt. Det kan være svært at udregne hvor meget plads, man har brug for til opbevaring. Hvor mange m3 kræver mine 25 flyttekasser egentlig? Vi har forsøgt at gøre det nemmere at kalkulere sig frem til hvor meget opbevaringsplads, man har brug for med vores rumberegner. Prøv rumberegneren her, og få et overblik over dit pladsbehov. Det er med til at hjælpe dig til at booke et boxrum i den korrekte størrelse fra starten af.

Se Boxdepotets afdelinger nedenfor og book et boxrum i nærheden af dig.

Book et depotrum i din Boxdepotet afdeling

Aarhus

Alstrupgårdvej 3, 8370 Hadsten

Depotrum med gulvvarme fra:

144 kr./md. (4 m3)

Randers

Alstrupgårdvej 3, 8370 Hadsten

Depotrum med gulvvarme fra:

144 kr./md. (4 m3)

Horsens

Stensballegaardvej 14, 8700 Horsens

Depotrum med gulvvarme fra:

188 kr./md. (4 m3)

Hedensted

Mosetoften 3, 8722 Hedensted

Depotrum med gulvvarme fra:

244 kr./md. (5,3 m3)

Odense / Otterup

Ørkebyvej 6, 5450 Otterup

Depotrum med gulvvarme fra:

152 kr./md. (3,8 m3)

Assens / Vestfyn

Aborgvej 26, 5610 Assens

Depotrum med gulvvarme fra:

280 kr./md. (5,8 m3)

Boxrum udlejes

Vi tilbyder som sagt udlejning af boxrum i fem forskellige afdelinger, tre i Jylland og to på Fyn. Nedenfor kan du se en kort præsentation af de enkelte afdelinger og lokationer.

Minimumslejeperioden for et boxrum er en måned, og ellers har du mulighed for at leje depotrummet så længe du ønsker. Hvis dine pladsbehov ændrer sig, kan du altid skifte til et større eller mindre rum, så du aldrig betaler for mere opbevaringsplads end du har behov for. Aftal dette nærmere med den afdeling, du lejer et boxrum hos. Det er forbudt at opbevare foder, fødevarer og brandbare væsker i boxrummene.

Har du en lejekontrakt hos Boxdepotet, har du altid mulighed for frit at låne en trailer ved ind- og udflytning. Booking af trailer foregår online, hvor du indtaster dit kunde- og depotnummer, samt hvilken dag, du ønsker at gøre brug af traileren. Nemt, bekvemt og god service – sådan er vi bare!

Kontakt den ønskede afdeling og hør mere om mulighederne for leje af boxrum allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Boxdepotet_depotrum_Aarhus_Randers

Boxrum udlejes mellem Aarhus og Randers

I vores afdeling i Hadsten mellem Aarhus og Randers har du gode tilkørselsforhold og adgang til dit boxrum alle årets dage fra kl. 6-22. Sikkerheden er ligeledes i top, da vi både har tyverialarmer installeret, vagtværn tilknyttet og videoovervågning indendørs og udendørs. Størrelsesmæssigt er boxrummene fra ca. 5 m3 og helt op til 26 m3, så vi kan altid finde et boxrum, der passer til dig.

Boxrum udlejes i Hedensted - tæt på motorvejsafkørsel

Mellem Horsens og Vejle finder du det nyeste skud på stammen i vores udvalg af moderne Boxdepotet-afdelinger. I vores afdeling i Hedensted med 110 boxrum oprettet i moderniserede lagerbygninger, har du mulighed for at booke boxrum med særdeles god beliggenhed, og kun tre minutters kørsel fra motorvejsafkørsel 58 Hedensted. 

Boxdepotet_depotrum_Hedensted
Boxdepotet_depotrum_Horsens

Boxrum udlejes i Horsens

Vores afdeling nær Horsens opvarmes via grøn energi, og du får alle fordele i forhold til sikkerhed, stabil temperatur (samtlige boxrum er opvarmet via gulvvarme), gode priser og depotrum i alle størrelser, så du altid kan op- eller nedjustere dit pladsbehov. Du har adgang til dit boxrum alle årets dage mellem kl. 7 og 22, og mulighed for at låne en trailer til ind- og udflytning fra depotrum uden ekstra omkostninger. 

Boxrum udlejes på Fyn

Har du brug for at leje et boxrum på Fyn til opbevaring af dine ejendele? Boxdepotet har hele to afdelinger på Fyn: en i Otterup nær Odense og en i Assens på Vestfyn. Det er opmagasinering gjort nemt, og du kan låne en trailer uden ekstra omkostninger, når du flytter ting ind og ud fra dit depotrum. Af- og pålæsning kan foregå indendørs, så du ikke behøver at bekymre dig om vejret. I Assens har du fri adgang hele døgnet til dit boxrum, og i Otterup er der adgang alle dage fra kl. 6-22. Moderne opbevaringsfaciliteter og den bedste sikkerhed.

Boxdepotet_depotrum_Odense
Scroll to Top

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.