Pulterrum & pulterkammer

Kassper peger

Mange danskere elsker ting der er billige, for så har vi jo sparet. Derefter har vi flere penge til at bruge på de ting, som vi elsker at bruge penge på. Det kan være rejser, nyt tøj, sportsudstyr, teknologi, pulterrum til opbevaring af samlerobjekter eller andre ting. Når vi ser på prisen på opbevaringsrum, så er der ikke særlig stor grund til, at du skal søge land og rige rundt, for at finde det allerbilligste tilbud – for det er faktisk ret billigt at leje et pulterrum i dag!

Det eneste du betaler er en lav månedlig ydelse, som det koster at benytte et af vores pulterrum. Derfor er det heller ikke en stor investering. Den lave pris lokker rigtig mange til at vælge et pulterrum til opbevaring. Du betaler kun for det du bruger, og du kan selv vælge størrelsen på dit rum. Fleksibilitet er der nok af, når du lejer et billigt pulterrum hos os. Men skal vi ikke også lige se på de andre fordele, der er ved at leje et depotrum?

De indlysende fordele

Du har sikkert allerede tænkt på de mange fordele, der er ved at leje et rum til opbevaring. Lad os lige gøre de indlysende fordele mere klare for dig, så du også kan vise dem til dine venner og bekendte – netop for at vise dem, at det faktisk er en rigtig god ide.

Masser af plads i hjemmet til de ting, som du ønsker at have i boligen!

Vores boliger er fyldt med alle mulige forskellige ting, og der er rigtigt meget indbo i vores hjem. Mange af de ting er noget vi sjældent bruger, men vi opbevarer dem i vores hjem alligevel, da vi har ejendele der har stor symbolsk værdi. Vi er også forsigtige med at opbevare vores ejendele i dårlige omgivelser, det er derfor vi ikke bare ligger dem forskellige og tilfældige steder – her er et pulterrum et super godt alternativ, der kan give dig masser af plads i hjemmet.

En himmel for dine ejendele

Et rum til opmagasinering er snarere en himmel for dine ejendele, da rummene er tempererede og behagelige. Selvom dine fysiske ejendele ikke kan mærke dette, så er det alligevel godt, da dine ejendele derved ikke tager skade ved langtidsopbevaring. Der sker derfor ingen krakeleringer eller lignende på dit indbo, som opbevares i vores sikre rum.

Sikkerhed er mange ting, og dine ejendele skal der selvfølgelig passes på. Sikkerheden er blandt andet sikringer mod tyveri, brand og vandskader – alt sammen noget, der kan ødelægge dine ejendele, men du kan være helt tryg – der bliver passet på dine ting døgnet rundt.

Hvordan får jeg et billigt pulterrum?

Hvis du også er meget interesseret i at få et depotrum, der er billigt og som ikke skader dit budget – så kan du få det med det samme. Det gælder bare om at vælge et lagerhotel, og derefter vælge netop det rum som du vil have. Typisk skal du vælge kubikmeter størrelsen, og der er også gode retningslinjer for hvor mange kubikmeter du skal bruge til forskellige ejendele – derfor kan du både opbevare store og små ting, alt afhængigt af hvilken type pulterrum du vælger.
Scroll to Top

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.