Book et depotrum med gulvvarme i Assens – Vestfyn

Booking & priser i Assens – Vestfyn

I Assens på Vestfyn kan du leje et depotrum hos Boxdepotet. Et depotrum i Assens er for dig, der har brug for lidt ekstra plads til opbevaring af de ting, du ikke bruger så tit, eller hvis du flytter til noget mindre.

Hos Boxdepotet har vi depotrum i forskellige størrelser – fra ca. 5 m3 og op til 26 m3, så vi har også et depotrum, der passer til dine behov. Alle vores rum er opvarmet med gulvvarme, og der er derfor en stabil temperatur på 10-15 grader.

Rumberegner
Du har brug for ca. 0 m3
Tilbage

Vi har desværre ikke nogle ledige rum lige nu.

NB: Vi har dog ofte rum som er ved at blive ledige.

Vi vil derfor opfordre til at du kontakter os på Tlf. 2440 7919 hvor vi kan hjælpe dig videre.

Giv os en anmeldelse

Opbevaringsrum til alle

Vi har som nævnt opbevaringsrum i flere forskellige størrelser, derfor vil du også kunne finde et depotrum i Assens, der passer til dine behov. Skulle dit behov ændre sig med tiden, er vi behjælpelige med at opgradere eller nedgradere dit rum, så du kun betaler for den plads, du har brug for.

Det kan være svært at finde ud af, hvor stort depotrum, man har behov for. Prøv derfor vores rumberegner – så hjælper vi dig med at finde et depotrum i en passende størrelse. Så er du på jagt efter opmagasinering i Assens, har vi mange forskellige rum til dig og din familie.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Assens

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice

Fri adgang hele døgnet

Hos Boxdepotet i Assens bestemmer du selv, hvornår du vil have adgang til dit depotrum. Vi har døgnåbent og der er derfor fri adgang til dit rum 24/7 – det gælder alle dage, hele året.

Sikkerhedsforanstaltninger

Sikkerhed er et vigtigt emne for os, og det betyder, at du trygt kan opbevare dine ting hos os. Vi har videoovervågning døgnet rundt, som dækker både udearealer og indearealer. Opmagasinering i Assens skal være trygt og sikkert og derfor har vi stor fokus på overvågning.

Du får udleveret en nøglebrik, som du skal bruge til at få adgang til Boxdepotet. Derudover skal du selv medbringe en hængelås til at aflåse dit depotrum i Assens. Ejer du ikke selv en hængelås, kan du købe en hos os.

Lån trailer uden
ekstra omkostninger

Når du lejer et opbevaringsrum hos Boxdepotet, kan du omkostningsfrit låne en trailer til ind- og udflytninger.

Scroll til toppen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice