Kontakt Boxdepotet Assens / Vestfyn

Skriv til afdelingen

Aborgvej 26
5610 Assens
Adgang:
Døgnåbent 24/7
Telefontider:
Hverdag: 8.00 – 18.00
Weekend: 9.00 – 17.00

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Assens / Vestfyn.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice_opmagasinering Hedensted

Hos Boxdepotet Assens / Vestfyn afdeling har du mulighed for at leje depotrum og opbevaringsrum i alle størrelser til stærke priser. Sikker opbevaring af dine ejendele.

Du finder os på Aborgvej 26 i Assens – kun ca. 5 minutters kørsel fra Assens centrum.

Udlejning af depotrum i Assens

Hos Boxdepotets Assens/Vestfyn-afdeling tilbyder vi depotrum til opbevaring i alle størrelser: fra ca. 5 m3 til ca. 26 m3.

Er du ikke helt sikker på hvor meget plads, du har brug for til opbevaring af dine ting, så kan du prøve vores rumberegner, der nemt og enkelt giver dig et overblik over hvor meget opbevaringsplads, du skal bruge.

Alle opbevaringsrum hos Boxdepotet Assens/Vestfyn er opvarmet via gulvvarme, så der altid er en fast temperatur på 10-15 grader. På den måde er alle dine ejendele til opbevaring i sikker forvaring, og du behøver ikke at bekymre dig om fugt, skimmel eller jordslået tøj og lignende.

For at holde sikkerheden helt i top har vi udendørs og indendørs videoovervågning døgnet rundt, og vi har vagtværn tilkoblet vores overvågningsservice. Boxdepotets medarbejdere holder løbende opsyn med faciliteterne, så vi er med til at sikre en høj grad af sikkerhed og kontrol omkring vores opbevaringsrum.

Boxdepotet Assens/Vestfyn er åbent alle dage året rundt fra kl. 06-22, så du nemt kan tilgå dit depotrum, når det passer dig. I dette tidsrum kan du også kontakte os på telefon (24 40 79 19) og mail (assens@boxdepotet.dk). Af sikkerhedsmæssige årsager har vi lukket om natten.

Du kan læse meget mere om opbevaring og depotrumsleje hos Boxdepotet lige her.

Når du lejer et depotrum hos Boxdepotet, kan du nemt låne en lukket trailer, når du skal have dine ting flyttet ind i dit opbevaringsrum – og når du på et tidspunkt måske skal flytte dine ting ud af depotrummet, så låner vi dig også gerne en trailer til dette. Lån af en lukket trailer hos Boxdepotet Assens/Vestfyn er helt gratis for vores kunder. Du kan booke traileren online her.

Reservér dit depotrum og få plads til opbevaring hos Boxdepotet Assens/Vestfyn direkte online lige her.

Scroll to Top