Sikker opbevaring

Sikker opbevaring af dine ejendele

Vi tilbyder sikker opbevaring af stort som små, nyt som gammelt, dyrt som billigt. Alle dine ejendele er i sikre hænder hos os. Uanset om du vælger at gøre brug af vores små eller de lidt større depotrum, så er kvaliteten altid helt i top, og det samme er sikkerheden.

Er du på udkig efter opmagasinering i forbindelse med flytning, varer til erhverv eller måske bare manglende plads i egen bolig, så er vi et oplagt valg. Her får du nemlig masser af muligheder både, hvad angår størrelse på dit depotrum, men også på valg af lokation.

Flyt dine ting fra A til B

Vi ved, at det kan være besværligt at skulle flytte ting og ejendele. Derfor er gratis lån af trailer en fast del af vores altid gode service. Af- og pålæsning kan ofte udgøre en problematik under udfordrende vejrforhold. Kom i ly for både regn, vind og blæst med af- og pålæsning med tag over hovedet. Samtidig tilbyder vi:

Vi har gjort det let at flytte dine ting fra A til B.

KassperBoxdepotet-Kassper-Brug-for-plads

Sikkerhed fremfor alt

Alle vores muligheder for opmagasinering er lavet, så du kan føle dig tryg ved at placere dine ting og ejendele hos os.

Uanset dit valg af rum eller container, størrelsen og beliggenheden, så har vi sørget for de bedst mulige rammer, når det gælder sikkerheden:

Du vil til hver en tid være den eneste, der har adgang til det lejede rum med brug af din helt egen private hængelås. Vi sikrer dig ingen uvedkommende adgang. Vores medarbejdere sørger for løbende opsyn af alle områder på pladsen.

Vi har tilmed sørget for videoovervågning af alle vores områder 24 timer i døgnet samt tilkoblet et professionelt og effektivt vagtværn, så du kan vide dig sikker på, at din ejendele bliver bedst muligt overvåget.

Book depotrum allerede i dag

Du får altid sikker opbevaring hos Boxdepotet. Vi samler på glade kunder med vores overvågede, opvarmede og ikke mindst komfortable løsninger til opbevaring af både stort og småt. Vi har samlet svar på en lang række af de mest forekommende spørgsmål her online i forbindelse med leje af boksrum eller container, så du kan få styr på alle de små men vigtige detaljer.

Du kan også finde nem og overskuelig størrelsesberegner her på siden, så du lettere kan finde præcis den størrelse rum, som du har behov for. Har du spørgsmål, så kontakt den ønskede afdeling – vi står klar til at hjælpe dig, så du kan komme bedst mulig i mål med dine ønsker til sikker og praktisk opmagasinering.

Scroll to Top

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.