Billig opbevaring hos Boxdepotet

Med fem afdelinger i Danmark, tre i Jylland og to på Fyn, har du aldrig langt til Boxdepotets nærmeste lokation, hvor du får billig opbevaring. Med et solidt fokus på moderne opbevaringsmuligheder og mange forskellige depotrumsstørrelser, slipper du for at betale for kubikmeter som du ikke har brug for til opbevaring af dine ting. Du kan altid ombooke til et større eller mindre depotrum.

Uanset om man bor i hus eller lejlighed kender de fleste af os til problemet med at finde plads til alle de ting, man ikke bruger til daglig. Det kan f.eks. være havemøblerne, parasollen, Webergrillen, sommer- eller vinterdækkene, flyttekasserne med børnetøj, osv.

Det kan også være at du samler på noget, og at du efterhånden har svært ved at finde plads til dele af samlingen i din bolig eller at din boligsituation har ændret sig. Hos Boxdepotet kan du opbevare din samling trygt og sikkert i et opvarmet og fugtfrit depotrum – og hvis du får lyst til at tilbringe tid med din vintage Darth Vader eller Luke Skywalker Kenner actionfigur fra Star Wars, har du selvfølgelig nem adgang til dit depotrum alle årets dage.

Gør flytningen til en leg med nem og billig opmagasinering hos Boxdepotet

I forbindelse med en flytning bliver det ofte nødvendigt at opbevare møbler og andet boliginventar i en periode inden man overtager nøglen til det nye hjem. Hos Boxdepotet går vi op i den personlige betjening af vores kunder, og du kommer ikke til at skulle betale dyre depositummer, når du lejer et depotrum til billig opbevaring hos os. Vi matcher dit behov i forhold til depotrumsstørrelse, og du bestemmer naturligvis selv varigheden af dit lejemål hos Boxdepotet. Minimumslejeperioden er en måned.

Når du lejer dit depotrum hos Boxdepotet får du værdi for pengene. Billig opbevaring af dine ting er centralt, men hvis ikke kvaliteten følger med holder vores filosofi ikke vand. Du får en lang række fordele med i købet, når du booker et depotrum hos Boxdepotet. Vi har installeret videoovervågning, tyverialarm og har tilknyttet vagtværn på samtlige lokationer. Tre af vores afdelinger har gulvvarme ud i alle hjørner (den sidste afdeling er opvarmet via varmeblæser/kalorifere), og dermed er der hele tiden en fast, stabil temperatur på 10-15 grader. Den høje grad af sikkerhed og faste temperaturer, er din sikkerhed for at du får billig opbevaring, og at dine ting står trygt og godt. Derudover et det kun dig, der har adgang til dit depotrum.

Vi glæder os til at hjælpe dig med en løsning til din opbevaring til en stærk pris.

Scroll to Top