Kontakt Boxdepotet Horsens

Skriv til afdelingen

Stensballegaardvej 14
8700 Horsens
Adgang:
Alle dage: 7.00 – 22.00
Telefontider:
Hverdag: 8.00 – 18.00
Weekend: 9.00 – 17.00

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Horsens.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice_opmagasinering Hedensted

Boxdepotets Horsens-afdeling tager hånd om din opbevaring, når du booker et depotrum hos os. 

Du finder afdelingen på Stensballegaardvej 14 i Stensballe – kun ca. 3,7 km fra Horsens centrum, ca. 20 km fra Odder centrum og ca. 33 km fra Vejle centrum. Vi har god og synlig skiltning til vores opbevaringsrum helt ud til vejen.

Boxdepotet Horsens – udlejning af depotrum nær Horsens, Odder og Vejle

På lokationen er der god plads til at vende med en trailer, og er vejret knap så indbydende, har vi et stort indendørs af- og pålæsningsområde, hvor du nemt kan tømme og læsse din trailer.

Alle depotrum er opvarmet via gulvvarme, så der altid er en fast temperatur på 10-15 grader. På den måde er alle dine ejendele i sikker forvaring under opbevaring, og du behøver ikke at bekymre dig om fugt, skimmel eller jordslået tøj og lignende.

For at du kan føle dig så tryg som muligt ved at opbevare dine ting hos Boxdepotet, har vi udendørs og indendørs videoovervågning døgnet rundt, og vi har vagtværn tilkoblet vores overvågningsservice. Boxdepotets medarbejdere holder løbende opsyn med faciliteterne, så vi er med til at sikre en høj grad af sikkerhed og kontrol med vores opbevaringsrum.

Du kan tilgå dit depotrum hos Boxdepotet på de tidspunkter, der passer dig, da vi har åbent alle dage kl. 07-22. I dette tidsrum kan du også kontakte os på telefon og mail. Af sikkerhedsmæssige årsager har vi lukket om natten.

Du kan læse meget mere om opbevaring og depotrumsleje hos Boxdepotet her.

Book dit depotrum hos Boxdepotet Horsens afdeling online.

Scroll to Top