Self storage

Hos Boxdepotet passer vi på dine ting i kortere eller længere perioder. Vi opmagasinerer alt fra småting til større ting som f.eks. møbler, og har lige nu afdelinger i Aarhus-Randers, Horsens, Odense-Otterup og Assens-Vestfyn, hvor du kan få opbevaret dine ting. Hos os står dine ting tryg og sikkert, i opvarmede og overvågede depotrum.

Self storage for alle

Vi synes det skal være smart og billigt, at få opbevaret sine ting. Det er helt unødvendigt at købe plads man slet ikke har brug for, så derfor tilbyder vi effektiv self storage ved at give dig mulighed for at vælge forskellige størrelser depotrum som matcher dit behov.

Det mindste depotrum, som er på ca. 4 m3, vil være velegnet til opbevaring af mindre ting, som f.eks. flyttekasser og lignende, som kan stables og på den måde udnytte pladsen bedst muligt. De større rum, som findes i størrelser op til +40m3, er perfekte til f.eks. opbevaring af alle dine ting i forbindelse med en flytning.

Er du i tvivl om hvor meget plads du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os, og du kan også prøve rumberegneren på vores hjemmeside. Hvis dine behov ændrer sig med tiden, kan du bare ringe til os, og så hjælper vi dig med at finde et rum der passer til dit nye behov.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice

Skal du flytte?

Så skal du vælge Boxdepotet. Vi ved at når man skal flytte, kan der opstå situationer, hvor det er nødvendigt at få opbevaret møbler og ejendele i en kortere eller længere periode. Det kan f.eks. være at du har solgt dit hus, og venter på at din nye bolig bliver indflytningsklar.

Lige meget hvad årsagen end er, så kan vi hjælpe dig med at få opbevaret dine ting, lige så længe du har brug for det. Bor du i Horsens-området, kan vi ydermere hjælpe dig med flytteservice gennem Horsens flyttefirma.

Forskellige størrelser efter behov

Alt efter dit behov, findes der forskellige størrelser depotrum. På vores hjemmeside kan du prøve vores online rumberegner, som kan guide dig i retning af hvilket størrelse rum du har brug for. Vi tilbyder flere forskellige størrelser, og derved kommer du ikke til at betale for en masse plads, du reelt ikke har brug for. Det er self storage gjort enkelt og smart.

Høj sikkerhed

Vi går op i at dine ting står sikkert i vores depotrum, og derfor har vi overvågning hele døgnet rundt, med løbende opsyn og overvågningskamera. Der er desuden tilkoblet vagtværn, og selvfølgelig er hele området låst af. Alle depotrum er opvarmede, så du ikke risikerer fugt i dine ting.

Boxdepotet har 4 lokationer til depotrum i Århus, Horsens, Odense og Assens, og alle lokationer tilbyder samme høje sikkerhed, så du kan sove trygt om natten. Er du klar til at vælge depotrum, og har du valgt hvilken afdeling du ønsker, kan du booke dit depotrum online. Det er nemt og enkelt, lejen er attraktiv og der kræves intet depositum. Husk at du frit kan låne en gratis trailer til indflytningen, når du booker et depotrum. Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på, på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os, enten via kontaktformular på hjemmesiden, eller ved at ringe til os. Vi er klar til at hjælpe dig.

Boxdepotet giver dig tryg opbevaring

Når du booker et depotrum hos os, har du selvfølgelig krav på at dine ting står trygt og sikkert. Og det gør de hos os. Vi giver dig billig self storage uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Vores anlæg er isolerede, opvarmede, der er videoovervågning, løbende opsyn og du får din egen private nøglebrik som giver dig adgang til vores områder, og de enkelte depotrum er aflåst med din egen hængelås, så kun du har adgang.

Få sikkerhed når du lejer et depotrum, og vælg Boxdepotet.

Jeg vil gerne ringes op!