Self storage

Kassper peger

Hos Boxdepotet passer vi på dine ting i kortere eller længere perioder. Vi opmagasinerer alt fra småting til større ting, som f.eks. møbler. Lige nu har vi afdelinger i Aarhus-Randers, Horsens, Hedensted, Odense-Otterup og Assens-Vestfyn, hvor du kan få opbevaret dine ting. Hos os står dine ting tryg og sikkert i opvarmede og overvågede depotrum.

Self storage for alle

Der findes historiske kilder, der dokumenterer offentligt tilgængelige opbevaringsrum helt tilbage i antikkens Kina. Den form for self storage, vi kender i dag, hvor lejeren har eksklusiv adgang til depotrummet, opstod dog først i slutningen i 1960erne, hvor de første self storage kæder så dagens lys i Texas, USA. Grunden til at Texas blev first mover inden for self storage faciliteter i USA skyldes at de fleste hjem i Texas ikke er udstyret med kælder, som ellers er en oplagt mulighed til opbevaring i private hjem.

I Europa dukkede den første self storage kæde op i England i 1979, hvor Doug Hampson åbnede Abbey Self Storage i det centrale London. I dag benævnes Doug Hampson ofte som “the father of UK self storage”.

Moderne self storage faciliteter voksede støt frem op igennem 1990erne, og fra 2000 til 2005 blev der bygget over 3000 nye self storage faciliteter alene i USA.

Hos Boxdepotet synes vi det skal være smart og billigt, at få opbevaret sine ting. Det er helt unødvendigt at købe plads man slet ikke har brug for, så derfor tilbyder vi effektiv self storage ved at give dig mulighed for at vælge forskellige størrelser depotrum som matcher dit behov.

Det mindste depotrum, som er på ca. 4 m3, vil være velegnet som rum til opbevaring af mindre ting, som f.eks. flyttekasser og lignende, som kan stables og på den måde udnytte pladsen bedst muligt. De større rum, som findes i størrelser op til +40m3, er perfekte til f.eks. opbevaring af alle dine ting i forbindelse med en flytning.

Er du i tvivl om hvor meget plads du har brug for til self storage i vores billige depotrum, er du altid velkommen til at kontakte os, og du kan også prøve rumberegneren på vores hjemmeside. Hvis dine behov ændrer sig med tiden, kan du bare ringe til os, og så hjælper vi dig med at finde et rum der passer til dit nye behov.

Skal du flytte?

Så skal du vælge Boxdepotet. Vi ved at når man skal flytte, kan der opstå situationer, hvor det er nødvendigt at få opbevaret møbler og ejendele i en kortere eller længere periode. Det kan f.eks. være at du har solgt dit hus, og venter på at din nye bolig bliver indflytningsklar.

Lige meget hvad årsagen end er, så kan vi hjælpe dig med at få opbevaret dine ting i self storage, lige så længe du har brug for det. Bor du i Horsens-området, kan vi ydermere hjælpe dig med flytteservice gennem Horsens flyttefirma.

Forskellige størrelser efter behov

Alt efter dit behov, findes der forskellige størrelser depotrum. På vores hjemmeside kan du prøve vores online rumberegner, som kan guide dig i retning af hvilken størrelse rum du har brug for. Vi tilbyder flere forskellige størrelser, og derved kommer du ikke til at betale for en masse plads, du reelt ikke har brug for. Det er self storage gjort enkelt og smart.

Høj sikkerhed

Vi går op i at dine ting står sikkert, når du vælger self storage hos Boxdepotet, og derfor har vi overvågning hele døgnet rundt, med løbende opsyn og overvågningskamera. Der er desuden tilkoblet vagtværn, og selvfølgelig er hele området låst af. Alle depotrum er opvarmede, så du ikke risikerer fugt i dine ting.

Boxdepotet har pt. 5 lokationer til self storage i Hadsten, Horsens, Hedensted, Otterup nær Odense og Assens på Vestfyn, og alle lokationer tilbyder samme høje sikkerhed, så du kan sove trygt om natten. Er du klar til at vælge depotrum, og har du valgt hvilken afdeling du ønsker, kan du booke dit depotrum online. Det er nemt og enkelt, lejen er attraktiv og der kræves intet depositum. Husk at du frit kan låne en gratis trailer til indflytningen, når du booker et depotrum. Har du spørgsmål som du ikke kan finde svar på, på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os, enten via kontaktformular på hjemmesiden, eller ved at ringe til os. Vi er klar til at hjælpe dig.

Tryg self storage hos Boxdepotet

Når du booker et depotrum hos os, har du selvfølgelig krav på at dine ting står trygt og sikkert. Og det gør de hos os. Vi giver dig billig self storage uden at gå på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Vores anlæg er isolerede, opvarmede, der er videoovervågning, løbende opsyn og du får din egen private nøglebrik som giver dig adgang til vores områder. De enkelte depotrum er aflåst med din egen hængelås, så kun du har adgang.

Få sikkerhed når du lejer et depotrum, og vælg Boxdepotet.

Scroll to Top

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.