Kontakt Boxdepotet Odense / Otterup

Skriv til afdelingen

Ørkebyvej 6
5450 Otterup
Adgang:
Alle dage: 6.00 – 22.00
Telefontider:
Hverdag: 8.00 – 18.00
Weekend: 9.00 – 17.00

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Odense / Otterup.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice_opmagasinering Hedensted

Boxdepotet Odense/Otterup afdeling har alle de nødvendige faciliteter, der sikrer dig fremragende opbevaring, når du booker et depotrum.

Du finder os på Ørkebyvej 6 i Otterup – kun ca. 15 minutters kørsel fra Odense centrum (13 km).

Boxdepotet Odense/Otterup afdeling – din garanti for professionel opbevaring nær Odense

Hos Boxdepotets Odense/Otterup-afdeling tilbyder vi opbevaringsrum i alle størrelser: fra ca. 6 m3 til ca. 40 m3.

Er du ikke helt sikker på hvor meget plads, du har brug for til opbevaring af dine ting, så kan du prøve vores rumberegner, der nemt og enkelt giver dig et overblik over hvor meget opbevaringsplads, du skal bruge.

Alle depotrum hos Boxdepotet Odense/Otterup er opvarmet via varmeblæser/kalorifere, så der altid er en fast temperatur på minimum 5 grader. På den måde er alle dine ejendele i sikker forvaring, og du behøver ikke at bekymre dig om fugt, skimmel eller jordslået tøj og lignende.

For at holde sikkerheden helt i top har vi udendørs og indendørs videoovervågning døgnet rundt, og vi har vagtværn tilkoblet vores overvågningsservice. Boxdepotets medarbejdere holder løbende opsyn med faciliteterne, så vi er med til at sikre en høj grad af sikkerhed og kontrol af vores opbevaringsrum.

Du kan tilgå dit depotrum hos Boxdepotet Odense/Otterup på de tidspunkter, der passer dig, da vi har åbent alle dage året rundt fra kl. 06-22. I dette tidsrum kan du også kontakte os på telefon (61 11 12 17) og mail (odense@boxdepotet.dk). Af sikkerhedsmæssige årsager har vi lukket om natten.

Her får du mange flere informationer om at have dine ting til opbevaring i et depotrum hos Boxdepotet.

Når du lejer et depotrum hos Boxdepotet, kan du nemt låne en lukket trailer, når du skal have dine ting flyttet ind i dit opbevaringsrum – og når du på et tidspunkt måske skal flytte dine ting ud af depotrummet, så låner vi dig også gerne en trailer til dette. Lån af en lukket trailer hos Boxdepotet Odense/Otterup er helt gratis for vores kunder. Du kan booke traileren online her.

Reservér dit depotrum hos Boxdepotet Odense/Otterup direkte online lige her.

Scroll to Top