Persondatapolitik
Gældende pr. 25. maj 2018

Når du er kunde hos os, kan du være tryg ved, at vi behandler dine data ansvarsfuldt og efter reglerne. Vi følger til enhver tid den gældende persondatalovgivning, både når vi indsamler og bruger dine personoplysninger på Boxdepotet (“Websiden”). Vores persondatapolitik gælder, når du booker et depotrum eller pulterrum hos os, og når du kontakter os. Herunder kan du læse, hvilke personoplysninger, vi indsamler om dig, hvorfor og hvilke rettigheder persondatalovgivningen giver dig.

Afdelinger samt CVR.:NR / til Boxdepotet

Boxdepotet Horsens (v. Stensballegaard), Bygaden 70, 8700 Horsens: CVR.:NR 30298934
Boxdepotet Århus/Randers (v. Alstrupgaard), Alstrupgårdvej 10, 8370 Hadsten: CVR.:NR 81543615
Boxdepotet Odense/Otterup (v. Kjærulff Holding)Alstrupgårdvej 10, 8370 Hadsten: CVR.:NR 20126604
Boxdepotet Assens (v. MADS PETER LARSEN), Raahaven 5, 5610 Assens: CVR.:NR 14343407

er ansvarlig(e) for, at dine data behandles og anvendes forsvarligt og respektfuldt. Er du i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesansvarlige alle hverdage på info@boxdepotet.dk eller på Tlf. 23265053.

Når du booker hos os

Når du booker et depotrum til opbevaring hos os, registrerer vi dit navn, telefonnummer, mail, dine betalingsoplysninger, typen af depotrum, du lejer og hvornår.

Vi registrerer oplysningerne for at kunne overholde og administrere den lejesaftale, vi har indgået med dig. Behandlingen af oplysningerne sker efter EU databeskyttelsesforordningens (General Data Protection Regulation eller “GDPR”) artikel 6, b). En del af behandlingen er baseret på vores ønske om at administrere salget på en hensigtsmæssig måde, jf. GDPR artikel 6, f).

Vi indsamler dit navn eller telefonnummer mv., så vi kan identificere diginfo@boxdepotet.dk eller på Tlf. 23265053. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme din klage og finde en løsning.

Hvis du ikke bliver tilfreds, har du mulighed for at klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Klagen kan indsendes elektronisk via www.forbrug.dk.

Du kan også indsende en klage via EU-kommissionens klageportal på http://ec.europa.eu/consumers/odr/, Dette kan være relevant, hvis du har bopæl uden for Danmark.