Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg opbevare i et depotrum? Må jeg opbevare fødevarer? Hvor meget plads har jeg brug for?

Du kan have mange spørgsmål, når du går i overvejelser om at leje et depotrum. Vi har samlet svarene på mange af spørgsmålene på denne side. Hvis du ikke kan finde svaret på præcis dit spørgsmål, så bestil en opringning. Så vil vi kontakte dig indenfor 24 timer.

OPBEVARING

Harmonikaindhold

Det er selv-opbevaring og det der i udlandet er kendt som self-storage. Du opbevarer dine ting i dit helt eget depotrum, som kun du har adgang til.

Du kan opbevare alt det du ikke har plads til hjemme eller kun bruger sjældent. Du må ikke opbevare brandbare væsker såsom olier, maling, benzin etc.

Nej, du må desværre ikke opbevare fødevarer og foder.

Alle depotrum i Århus/Randers, Horsens, Hedensted og Assens er med gulvvarme. I Odense/Otterup er der opvarmet ved kalorifere.

Der er en fast temperatur på minimum 5 grader i Århus/Randers og Odense/Otterup. I Horsens, Hedensted og Assens ligger temperaturen stabilt mellem 10 og 15 grader.

Du kan bruge følgende tommelfingerregel:
“Del dine kvadratmeter i hjemmet med tallet 3, for at få de kubikmeter du ca. har brug for.”

    • F.eks. 90 kvadratmeter (m2) fylder ca. 30 kubikmeter (m3)
    • Du kan også benytte vores rumberegner på vores booking-side, som hjælper dig med, at finde det rigtige størrelse depotrum.

– Prøv vores rumberegner her

Antallet af flyttekasser du skal opbevare, kan du dele med tallet 10, for at få det ca. antal kubikmeter, du har brug for.

    • Hvis du f.eks. har 20 flyttekasser, vil du skulle bruge ca. 2 kubikmeter (m3)
    • Du kan også benytte vores rumberegner på vores booking-side, som hjælper dig, med at finde det rigtige størrelse depotrum.

– Prøv vores rumberegner her

Så er du altid velkommen, til at ringe eller sende en mail, til vores venlige medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Så hjælper vores medarbejdere dig med, at om-booke til et passende depotrum, der passer lige til dig og dine ting. Betalingen bliver selvfølgelig tilpasset – ingen problemer.

Så ringer du bare til Boxdepotet og vi hjælper dig med at booke om til et større eller mindre depotrum.

Du kan leje et depotrum, så længe du vil, dog minimum for et måned.

Ja, du kan omkostningsfrit låne en trailer ved ind- og udflytning. Du booker den på hjemmesiden, som en del af booking eller opsigelsen af et depotrum.

Så længe du har et depotrum ved Boxdepotet, kan du også låne en trailer til delvis ind- og udflytning – hertil skal du bruge dit kundenummer og depotrumsnummer. Traileren bookes her.

Nej, desværre kan vi ikke længere tilbyde opbevaring af motorcykler. 

SIKKERHED

Det er kun dig, der har det. Du bruger din egen lås og Boxdepotets medarbejdere har ingen adgang.

Du har adgang til dit depotrum alle dage i tidsrummet 07.00-22.00. Af hensyn til sikkerhed, har vi valgt ikke at tillade adgang om natten.

Videoovervågningen ude og inde kører selvfølgelig 24/7.

Du kan bruge en lås du har i forvejen eller købe en hængelås hos Boxdepotet.

Så skal du straks tage kontakt til Boxdepotet, som blokerer den mistede nøglebrik og du får en ny nøglebrik.

Ja, det koster desværre nøglebrikdepositummet på 100kr.

Danske forsikringsselskaber accepterer, at man opbevarer sine ejendele på en anden adresse – men husk, at informere dit forsikringsselskab herom, ellers er du ikke dækket.

Nogle forsikringsselskaber forsikrer som standard kun opbevarede effekter for et år. Vi anbefaler derfor, at du altid tager kontakt til forsikringsselskabet og får en skriftlig aftale. For det meste koster det ikke ekstra.

Boxdepotet har en henvisnings-aftale til et forsikringsselskab. Spørg en af Boxdepotets medarbejdere for en henvisning.

BETALING/OPSIGELSE

Se vores bookingside på hjemmesiden, for at se vores ledige depotrum i forskellige størrelser, samt deres priser. Link til bookingsiden.

Du betaler et depositum for nøglebrikken og første måneds leje (kun for de dage man har depotrummet i indeværende måned), når du underskriver lejekontrakten.
Herefter opretter du en PBS eller overfører månedligt til Boxdepotet – se følgende link til betalings-oplysninger for de forskellige afdelinger:

– Betalingsoplysninger

Vi modtager Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay og kontanter.

      

 

Du kontakter din afdeling, ved ønske om at opsige dit depotrum. Find kontaktinfo ved at scrolle til bunden af siden.

Bestemmelser omkring opsigelse for din afdeling finder du på dine lejekontrakt eller på siden her: https://boxdepotet.dk/bestemmelser/

Herefter modtager du en bekræftelses e-mail med instruktion om tømning af dit depotrum, evt. booking af trailer, aflevering af nøglebrik og tilbagebetaling af depositum.

DATA

Ja, alle vores data er krypteret og vi gemmer desuden ingen data, der betragtes som værende følsomme, såsom personnummer eller bankoplysninger.

Som kunde hos Boxdepotet har du som EU-borger jf. den nye GDPR ordning som trådte i kraft den 25. maj 2018, ret til at få indsigt i hvordan Boxdepotet varetager og behandler følsom persondata, cookie politikken på hjemmesiden samt på de fysiske lokationer. Du kan læse mere om vores behandling af data her, eller kontakte Jannik Ahlefeldt-Laurvig på tlf. 23265053

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.

Kassper peger
Scroll to Top

Aarhus - Randers

Odense - Otterup

Assens - Vestfyn