Leje af opbevaringsrum

Kassper peger

Nem leje af opbevaringsrum i Jylland og på Fyn

Søger du billig leje af opbevaringsrum? Boxdepotet tilbyder gode depotrum i flere størrelser. Om du blot har brug for et lille rum til lidt ekstra opbevaring, eller om du søger et stort rum, hvor du kan opbevare møbler fra en hel lejlighed – vi har det hele. Hos Boxdepotet skal du aldrig køre langt. Vi har afdelinger på både Fyn og i Jylland.

Du finder os i byerne Aarhus/Randers, Horsens, Hedensted, Assens og Odense. I alle afdelinger har du adgang til dit depotrum fra kl. 6/7 – 22 (Assens afdelingen har døgnåbent). Fordele er der også mange af, når du opbevarer dine ejendele hos os. Vi tilbyder altid nem leje af opbevaringsrum med alt fra opvarmede rum til overvågning – og INTET depositum.

Flyt dine ting fra A til B

Vi ved, at det kan være besværligt at skulle flytte ting og ejendele. Derfor er gratis lån af trailer en fast del af vores altid gode service. Af- og pålæsning kan ofte udgøre en problematik under udfordrende vejrforhold. Kom i ly for både regn, vind og blæst med af- og pålæsning med tag over hovedet. Samtidig tilbyder vi:

Vi har gjort det let at flytte dine ting fra A til B.

KassperBoxdepotet-Kassper-Brug-for-plads

Sikker opbevaring under opvarmede forhold

Sikkerhed er en vigtig faktor hos Boxdepotet. Vi ønsker, at du skal være 100% tryg ved at opbevare dine møbler og ejendele hos os. Derfor tilbyder vi depotrum med:

Alle disse forholdsregler gør, at du kan være komplet tryg ved at efterlade dine ting hos os. Du får altid et privat rum, som kun du kan tilgå. Ligesom vi holder opsyn med vores afdelinger, så ingen uvedkommende kommer ind.

Book depotrum og brug det lige så længe du vil

Hvilket størrelse depotrum skal du vælge?

Størrelsen på rummet afhænger af, hvor mange ejendele du har brug for at opbevare. Kommer du f.eks. fra et hus eller står du bare og har brug for ekstra kælderplads? Boxdepotet har opbevaringsrum i følgende størrelser:

  • 5-10 m2 – plads til få flyttekasser
  • 10-15 m2 – svarende til et ekstra kælderrum
  • 15-20 m2 – passer til 1-2 værelses lejlighed
    – 20m2 + – til bolig på 60-90 kvm

Når du vælger at booke et rum og vælger afdeling, kan du se netop hvilke størrelses rum, vi har ledigt i den givne afdeling. Har vi ikke et rum ledigt i den ønskede størrelse lige nu i din afdeling? Du kan selvfølgelig komme på venteliste, og vi vil kontakte dig, så snart vi får et ledigt rum til opbevaring.

Hvor længe har du brug for dit opbevaringsrum?

Måske står du overfor en flytning og har behov for at opbevare flyttekasser og møbler, indtil du kan flytte i din nye bolig? Det kan også være, at du har et mindre antal flyttekasser, der skal opbevares, mens du er i udlandet? Måske har du bare brug for lidt ekstra plads til almindelige opbevaring, fordi du hverken har kælder, loft eller garage derhjemme?

Vi blander os ikke i årsagen til din opbevaring og kræver heller ikke, at du booker rummet i en bestemt periode. Om du har brug for det i en måned eller et helt år – det er op til dig!

Kontakt os ved spørgsmål - vi glæder os til at høre fra dig

Har du nogle spørgsmål? Hos Boxdepotet mener vi, at det er vigtigt, at du altid får personlig betjening. Derfor sidder vi altid klar til at svare på dine spørgsmål fra morgen til aften.

Andre fordele ved Boxdepotet er:

  • Indendørs af- og pålæsning
  • Gratis lån af trailer
  • Intet depositum eller binding

Bestil leje af opbevaringsrum hos Boxdepotet – og få opbevaret dine ejendele sikkert og nemt!

Scroll to Top

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.