Sikkerhed

Videoovervågning

Alle vores områder og lokaler er videoovervåget 24 timer i døgnet

Privat hængelås

De enkelte depotrum er aflåst med din egen hængelås – så kun du har adgang!

Løbende opsyn

Der bliver løbende holdt opsyn med lokalerne af boxdepotets medarbejdere

Forsikring

Din indboforsikring dækker ofte opmagasinerede effekter på anden adresse – bare du informerer dit forsikringsselskab

Nøglebrik

Du får udleveret din egen personlige nøglebrik til Boxdepotet, der giver dig adgang til vores områder

Sikkerhed med tyverisikrede depotrum

Vigtigst af alt, når du lejer et boksrum eller et pulterrum, er sikkerheden. Sikkerheden for, at dine ting er præcis som du forlod dem, når du henter dem igen – hverken mere eller mindre. Det sikrer vi hos Boxdepotet.dk ved hjælp af blandt andet professionel tyverisikring og døgnåben opkobling til et større vagtfirma, skulle der ske noget.

Vi har koblet en professionel tyverialarm op på samtlige depotrum. Prøver nogen at skaffe sig adgang uden den rigtige nøgle, bliver et vagtfirma alarmeret med det samme, hvorefter der bliver sendt en patrulje ud. Alt sammen sker på få sekunder samtidigt med at alarmen går. Denne tyverisikring har til formål at give dig sikkerhed og ro i sjælen om det boksrum, du har lejet.

Gulvvarme, videoovervågning og brandsikring

Alle vores boksrum i Jylland er også udstyret med gulvvarme, der sikrer en vis minimumstemperatur og en lav luftfugtighed. Dette forhindrer mug og svamp i at brede sig på fx dine møbler. Videoovervågning døgnet rundt fra alle vinkler sikrer, at vi altid ved hvad der sker, og lige så vigtigt hvad der skete. Sidst, men ikke mindst, er samtlige rum naturligvis også godkendt af brandmyndighederne, så brand heller ikke er en mulighed, hvilket giver en ekstra brandsikkerhed.

Det boksrum du lejer hos Boxdepotet er dit eget. En del af vores tyverisikring går ud på, at du er den absolut eneste med adgang. Vi har personale til jævnligt at holde øje med dit boksrum, men det sker udefra og uden nøgle – du er den eneste med adgang til hængelåsen. Har du ikke en hængelås, kan du købe en stærk og sikkerhedsgodkendt en hos os i forbindelse med kontraktindgåelsen. Du beholder den eneste nøgle.

Den billigste og sikreste udlejning af boksrum

Inden kontrakten mellem dig og Boxdepotet kræver vi også billedlegitimation som fx kørekort for at være helt sikre på, hvem vi lejer boksen til. Vi er meget seriøse omkring sikkerheden og tyverisikringen af dine ejendele – det er det mindste, vi kan gøre, når du viser os den tillid at lade os opmagasinere dine genstande i vores opvarmede og tyverisikrede boksrum!

Vi er ikke alene den billigste løsning, hvis du vil leje et boksrum – og det både i Odense / Otterup og Assens på Fyn og i Østjylland i form af Aarhus / Randers og Vejle / Horsens, hvor vi har lagre. Vi er også særdeles stolte over den sikkerhed, vi tilbyder. 24/7/365 opkobling til et professionelt vagtfirma, videoovervågning, stærke hængelåse hvor du har den eneste nøgle, gulvvarme og brandsikre forhold garanterer dig, at dine ting bliver returneret i samme tilstand, du efterlod dem i.

Få sikkerhed, når du lejer et depotrum – vælg den optimale løsning med professionel tyverisikring og overordnede forhold hos Boxdepotet!

Scroll to Top