Lån en trailer til ind- og udflytning

Når du lejer et depotrum hos Boxdepotet, kan du frit låne en lukket trailer til ind- og udflytning. Book den her!

Kassper peger

Hvor vil du booke din lånetrailer?

Trailer oversigt

Aarhus / Randers

Trailer 1
Med bremse
Længde: 259 cm
Bredde: 137 cm
Højde: 152 cm
Totalvægt: 1300 kg
Last: 750 kg
Stik: 13 polet

Horsens

Trailer 1 & 3
Med bremse
Længde: 240 cm
Bredde: 135 cm
Højde: 155 cm
Totalvægt: 750 kg
Last: 360 kg
Stik: 7 polet

Trailer 2
Uden bremse
Længde: 240 cm
Bredde: 135 cm
Højde: 155 cm
Totalvægt 750 kg
Last 330 kg
Stik: 7 polet

Odense / Otterup

Trailer 1
Længde: 240 cm
Bredde: 135 cm
Højde: 155 cm
Totalvægt: 1300 kg
Last: 825 kg
Stik: 7 polet

Hedensted

Trailer 1
Med bremse
Længde: 300 cm.
Bredde: 168 cm
Højde: 155 cm
Totalvægt: 1300 kg
Last: 825 kg.
Stik: 7 polet

Hvor stor trailer/læs må du køre med?

Med FDMs trailerberegner kan du nemt finde ud af, hvor tung en trailer eller stort læs, din bil må trække med det kørekort, du har.

Lån en trailer

Hos Boxdepotet ved vi, at det kan være en større opgave at flytte et stort læs med møbler, flyttekasser eller andre uhåndterlige genstande. Samtidig ved vi, at det langt fra er alle, der har en mindre lastbil til rådighed, når de skal flytte. Derfor tilbyder vi alle vores kunder, at de kvit og frit kan låne en af vores trailere.

Står du og skal flytte, er der en del praktiske ting, der skal overvejes grundigt, inden du går i gang med at pakke et børneværelse, værksted eller måske et helt hus ned. I første omgang er det en god idé at danne sig et overblik over, hvor meget der skal flyttes.

Derefter kan det være en fordel at finde frem til, hvor meget der kan pakkes ned i kasser, og hvor meget møbelopbevaring og lignende, der skal være plads til.

Dette er afgørende for, hvor stort et depotrum du skal bruge, men også i forhold til, hvor meget du kan forvente at have i traileren på én gang.

Trailer med Kassper

Vi passer på dine ting – også under transporten

Vores lukkede trailere bidrager til, at skabe den maksimale beskyttelse, når du flytter dine ting frem og tilbage. Den lukkede trailer sikrer, at du kan flytte dine ting i alt slags vejr, da dine ting er skærmet mod regn, vind og snavs i vores trailere. Lån en af Boxdepotets trailere uden omkostninger, – det er da den helt ideelle løsning i forhold til at transportere ting, du gerne vil passe på.

Selvom vores trailere er lukkede, bør du ikke stable tingene for højt. Flytning med vores trailere sker på eget ansvar. Boxdepotet kan dermed ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader i forbindelse med lån af vores trailere.

Vi kontrollerer løbende trailerne, så de er i god stand når du får den udleveret hos os. Det betyder, at lys samt tegngivningsapparater bør virke upåklageligt inden udlevering. Hvis det ikke er tilfældet, skal du kontakte en medarbejder i Boxdepotet. Du skal altid selv kontrollere om lys og tegngivningsapparater fungerer inden kørsel med traileren.

Herefter skal du ikke bekymrer dig om andet end at pakke dine ting ind i traileren, og komme i gang med at flytte.

Book din lånetrailer i god tid

Afhængigt af, hvilken afdeling du benytter, har vi et forskelligt antal trailere til rådighed. Uanset hvad, er det dog en god idé at planlægge din flytning i god tid. På den måde er du sikret, at traileren er til rådighed den dag, du vil bruge den.

Her på siden kan du i vores kalender få et overblik over, hvilke dage der er mulighed for at låne vores trailere. Udlån vil altid være én enkelt dag af gangen. Ønsker du at låne traileren i en længere periode, er du velkommen til at kontakte os, og så finder vi sammen den bedste løsning.

Når du låner en af vores trailere, accepterer du vores betingelser for udlån af trailer.

Skulle du have spørgsmål til booking eller selve trailerne, bedes du venligst tage kontakt til en af vores medarbejdere, som naturligvis vil besvare alle dine spørgsmål.

Scroll to Top