Book Trailer

Trailerbooking

Hos Boxdepotet ved vi, at det kan være en større opgave at flytte et stort læs med møbler, flyttekasser eller andre uhåndterlige genstande. Samtidig ved vi, at det langt fra er alle, der har en mindre lastbil til rådighed, når de skal flytte. Derfor tilbyder vi alle vores kunder, at de kvit og frit kan låne en af vores trailere.

Står du og skal flytte, er der en del praktiske ting, der skal overvejes grundigt, inden du går i gang med at pakke et børneværelse, værksted eller måske et helt hus ned. I første omgang er det en god idé at danne sig et overblik over, hvor meget der skal flyttes.

Derefter kan det være en fordel at finde frem til, hvor meget der kan pakkes ned i kasser, og hvor meget møbelopbevaring og lignende, der skal være plads til.

Dette er afgørende for, hvor stort et depotrum du skal bruge, men også i forhold til, hvor meget du kan forvente at have i traileren på én gang.

Hvor vil du booke trailer?

Odense - Otterup

Aarhus - Randers

Hedensted

Trailer oversigt

Trailers Horsens
Trailer 1 & 3
Med bremse
Længde: 240 cm
Bredde: 135 cm
Højde: 155 cm
Totalvægt: 750 kg
Last: 360 kg
Stik: 7 polet

Trailer 2
Uden bremse
Længde: 240 cm
Bredde: 135 cm
Højde: 155 cm
Totalvægt 750 kg
Last 330 kg
Stik: 7 polet
Trailer Aarhus - Randers
Trailer 1
Længde: 350 cm
Bredde: 178 cm
Højde: 185 cm
Totalvægt: 1400 kg
Last: 775 kg
Stik: 7 polet
Trailer Odense / Otterup
Trailer 1
Længde: 240 cm
Bredde: 135 cm
Højde: 155 cm
Totalvægt: 1300 kg
Last: 825 kg
Stik: 7 polet
Trailer Hedensted
Trailer Hedensted
Med bremse
Længde: 300 cm.
Bredde: 168 cm
Højde: 155 cm
Totalvægt: 1300 kg
Last: 825 kg.
Stik: 7 polet
Find dit kundenummer her
Hvis du har glemt dit kundenummer, så har du mulighed for at søge det frem med den e-mail som du har brugt til at booke dit rum.

Vi passer på dine ting – også under transporten

Vores lukkede trailere bidrager til, at skabe den maksimale beskyttelse, når du flytter dine ting frem og tilbage. Den lukkede trailer sikrer, at du kan flytte dine ting i alt slags vejr, da dine ting er skærmet mod regn, vind og snavs i vores trailere. Lån en af Boxdepotets trailere uden omkostninger, – det er da den helt ideelle løsning i forhold til at transportere ting, du gerne vil passe på.

Selvom vores trailere er lukkede, bør du ikke stable tingene for højt. Flytning med vores trailere sker på eget ansvar. Boxdepotet kan dermed ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader i forbindelse med lån af vores trailere.

Vi kontrollerer løbende trailerne, så de er i god stand når du får den udleveret hos os. Det betyder, at lys samt tegngivningsapparater bør virke upåklageligt inden udlevering. Hvis det ikke er tilfældet, skal du kontakte en medarbejder i Boxdepotet. Du skal altid selv kontrollere om lys og tegngivningsapparater fungerer inden kørsel med traileren.

Herefter skal du ikke bekymrer dig om andet end at pakke dine ting ind i traileren, og komme i gang med at flytte.

Book i god tid

Afhængigt af, hvilket et af vores lagerhotel du benytter, har vi et forskelligt antal trailere til rådighed. Uanset hvad, er det dog en god ide at planlægge din flytning i god tid. På den måde er du sikret, at traileren er til rådighed den dag, du vil bruge den.

Her på siden kan du i vores kalender få et overblik over, hvilke dage der er mulighed for at låne vores trailere. Udlejningen vil altid være én enkelt dag af gangen. Ønsker du at låne traileren i en længere periode, er du velkommen til at kontakte os, og så finder vi sammen den bedste løsning.

Når du låner en af vores trailere, accepterer du vores betingelser for udlån af trailer.

Skulle du have spørgsmål til booking eller selve trailerne, bedes du venligst tage kontakt til en af vores medarbejdere, som naturligvis vil besvare alle dine spørgsmål.

Hvor stor trailer/læs må du køre med ?
Find ud af det med:
FDMs beregner
Scroll til toppen