Guide til

Opbevaring af cykler

I denne guide får du en række tips og gode råd til hvordan du bedst muligt praktiserer cykel opbevaring, så din cykel står opbevaret under de bedste forhold og du ikke behøver at bekymre dig om tyveri og andre kedelige omstændigheder. Vi giver dig ligeledes tips til hvordan du kan klargøre din cykel til kortere eller længere opbevaring.

Et par råd til opbevaring af cykler

Uanset om du dyrker cyklingen på konkurrenceniveau, motionsniveau eller anvender cyklen som transport til og fra arbejde, så ved du at vedligehold af cyklen er vigtigt. Ligeledes er det heller ikke ligegyldigt hvordan du opbevarer cyklen. Der kan være flere grunde til at du har brug for opbevaring af cykler i kortere eller længere tid. Måske har du en kostbar racercykel, som du kan anvender i forårs- og sommermånederne, og som du ønsker at opbevare trygt og sikkert hen over efteråret og vinteren. Elcykler er også blevet et rigtig populært transportmiddel for folk i alle aldre, og hvis du i en periode ikke anvender elcyklen, kan det være en god idé at opbevare den i et depotrum, så du beskytter den bedst muligt og forlænger elcyklens levetid.

Man kan selvfølgelig komme et godt stykke vej med en god cykellås, hvis man har sin cykel parkeret i cykelkælderen ved et lejlighedskompleks, i et cykelskur eller lignende, men uanset hvor god låsen er, vil den aldrig være 100% sikker, hvis cykeltyvene er ude. Hvis du har en elcykel, bør du altid tage batteriet med dig, når du forlader elcyklen. Et batteri på en elcykel er nemt af afmontere – også for tyven… Derfor bør du aldrig efterlade batteriet monteret på elcyklen, når den ikke er i brug.

Cykel i lejlighed

Gør din cykel klar til opbevaring

Det kræver ikke så meget at gøre rigtig meget godt for din cykel inden du sætter den til opbevaring, f.eks. hen over vintermånederne.

Du kan spare dig selv for en masse problemer, når du tager cyklen frem til en ny sæson, hvis du sørger for at rengøre cyklen godt med vand og sæbe inden den sættes til opbevaring. Skidt, snavs og gamle olierester tærer på cyklens dele. Rens kæden for olie og vejsnavs, og smør den så med frisk olie inden opbevaringen. Så undgår du at stå med en rustrød kæde, når du igen skal bruge cyklen. Ligeledes er det også en god idé at smøre alle andre bevægelige dele, som gearkabler og bremser.

Vil du passe ekstra godt på din cykel, eller mangler du en velegnet lokation til opbevaring, så kan du med fordel vælge et opvarmet depotrum. Foruden din cykel vil du også have plads til mange andre ting i depotrummet, som du har brug for at få opmagasineret i kortere eller længere tid.

Boxdepotet kan hjælpe dig med professionelle depotrumsfaciliteter i alle størrelser, så du nemt kan bringe ting til og hente ting fra dit depotrum, når du har behov for det. I Boxdepotets depotrum er temperaturen stabil året rundt, og din cykel og andre ejendele står opbevaret helt sikkert. Det er kun dig selv, der har adgang til dit depotrum.

Den bedste cykel opbevaring hos Boxdepotet

Det er Boxdepotets fornemste opgave at dine ejendele står sikkert opbevaret, når du vælger at opbevare dine ting i et af vores depotrum. Især i de større byer hører man tit om cykeltyverier eller sågar tyveri af cykeldele, som f.eks. elcykelbatterier, racerstyr, sadler og sågar hjul. Det er en frustrerende oplevelse for cykelejeren at opdage at ens ejendom er blevet stjålet eller vandaliseret. Og det er desværre fortsat en risiko selvom man egentlig har gjort sit bedste for at imødegå sådanne tilfælde.

Hvis du har en dyr cykel eller en elcykel er det altid anbefalelsesværdigt at opbevare cyklen i et aflåst rum. Et depotrum hos Boxdepotet giver dig ikke alene mulighed for at opbevare din cykel sikkert og trygt, men du vil ligeledes kunne anvende depotrummet til mange andre ejendele, som du ikke har brug for i øjeblikket. Dernæst er der adgang til vores depotrumsfaciliteter alle årets dage, så du kan altid tilgå dine ting, når du har brug for det.

Boxdepotets depotrum er forsynet med gulvvarme, og temperaturen i rummene ligger stabilt mellem 5 og 10 grader året rundt.

Lej et sikkert depotrum hos Boxdepotet til cykel opbevaring og andre ting

Faciliteterne er sikre og udstyret med videoovervågning og tyverialarm, og det er kun dig selv, der har nøgle og adgang til dit depotrum. Der bliver også løbende holdt opsyn med lokalerne af Boxdepotets medarbejdere. Læs mere om vores sikkerhedsforanstaltninger her.

Lån en af vores trailere kvit og frit

Har du brug for en trailer til transport af dine ting til depotrummet, så kan du ved leje af et depotrum hos Boxdepotet booke en lukket trailer helt gratis. Denne service tilbyder vi også, når du på et tidspunkt vælger at flytte tingene ud af dit depotrum igen.

Boxdepotet har pt. fem afdelinger med tre lokationer i Jylland og to på Fyn (Hadsten, Horsens, Hedensted, Otterup og Assens). I vores professionelle depotrumsfaciliteter har du mulighed for at leje depotrum i størrelser fra 5 m3 og op til 40 m3.

Brug for mere opbevaringsplads?

Scroll to Top