Møbelopbevaring

Boxdepotet – lej et depotrum til møbelopbevaring

Hos Boxdepotet får du optimale forhold til opmagasinering af dine møbler. Kontakt din lokale afdeling og hør nærmere om mulighederne for billig opbevaring af møbler.

Hvad enten du har behov for meget eller lidt plads, så har vi depotrum på lagerhoteller i flere større byer i landet – vi har afdelinger i Hadsten, Horsens, Hedensted, Otterup nær Odense og Assens på Vestfyn. På vores lagerhoteller kan du leje depotrum til møbelopbevaring og meget andet i størrelser fra 5 m3 og op til 40 m3. Ønsker du råd og vejledning i forhold til plads, kan du med fordel benytte dig af vores rumberegner her. På den måde betaler du kun for den plads, du har behov for.

Har du en lejekontrakt hos Boxdepotet, har du altid mulighed for frit at låne en trailer ved ind- og udflytning fra depotrummet. Vi har indendørs af- og pålæsning på alle lokationer. Booking af trailer foregår online, hvor du indtaster dit kunde- og depotnummer, samt hvilken dag, du ønsker at gøre brug af traileren.

Boxdepotet_Ekstra_opbevaringsplads

Sikker opbevaring af møbler

Har du behov for sikker opbevaring af dine møbler på et lagerhotel med ordnede forhold, så er Boxdepotet lige stedet for dig. Boxdepotet tilbyder dig altid lige det ekstra i forhold til din møbelopbevaring, og sørger  for at sikkerheden er i top. Vi har også en god guide til hvordan du opbevarer dine møbler bedst.

Der kan være mange grunde til at behovet for møbelopbevaring opstår. Måske står du midt i en flytning, men kan først overtage din nye bolig om et stykke tid, og har derfor brug for at få opmagasineret dine møbler i en periode. Det kan også være at du har et eller flere møbler, som du ikke har plads til for øjeblikket, men som du heller ikke ønsker at skille dig af med. En tredje grund kan være at du synes havemøblerne fylder for meget derhjemme i efterårs- og vintermånederne, og du har brug for at frigøre noget plads i skuret, garagen eller i værkstedet. Uanset grunden, så er Boxdepotet klar med en opbevaringsløsning, der imødeser dine krav og forventninger. 

Du får bl.a.:

Du kan leje et opbevaringsrum lige så længe, du vil – dog minimum for en måned. Får du brug for mere eller mindre plads, kan du altid bytte over til et mindre eller et større depotrum, hvis dit opbevaringsbehov ændrer sig. Kontakt venligst din afdeling, hvis dette er tilfældet. Vi hjælper dig dig, hvis dit opbevaringsbehov ændrer sig. Det er samtidig med til at sikre, at du aldrig betaler for mere opbevaringsplads end du har brug for.

Ønsker du råd og vejledning i forhold til møbelopbevaring, så har vi dygtige medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med gode tips og tricks. Tag fat i den ønskede afdeling og hør mere omkring depotrum og vores lagerhoteller.

Scroll to Top

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.