Møbelopbevaring

Boxdepotet – lej et depotrum til møbelopbevaring

Hos Boxdepotet får du optimale forhold til opmagasinering af dine møbler. Kontakt din lokale afdeling og hør nærmere om mulighederne for billig opbevaring af møbler.

Hvad enten du har behov for meget eller lidt plads, så har vi depotrum på lagerhoteller i flere større byer i landet – vi har afdelinger i Hadsten, Horsens, Otterup og Assens. På vores lagerhoteller kan du leje depotrum i størrelser fra 5 m3 og op til 40 m3. Ønsker du råd og vejledning i forhold til plads, kan du med fordel benytte dig af vores rumberegner her. På den måde betaler du kun det, du har behov for.

Har du en lejekontrakt hos Boxdepotet, har du altid mulighed for frit at låne en trailer ved ind- og udflytning. Booking af trailer foregår online, hvor du indtaster dit kunde- og depotnummer, samt hvilken dag, du ønsker at gøre brug af traileren.

Lej et mellem opbevaringsrum

Sikker opbevaring af møbler

Har du behov for sikker opbevaring af dine møbler på et lagerhotel med ordnede forhold, så er Boxdepotet lige stedet for dig. Boxdepotet tilbyder dig altid lige det ekstra i forhold til din møbelopbevaring og for at sikkerheden er i top. Du får bl.a.:

  • Opvarmede depotrum på mellem 5-10 grader. Opvarmede og tørre depotrum er vigtige, så især dine stofmøbler og træmøbler ikke tager skade under opbevaringsperioden. Der er også gulvvarme i alle vores depotrum, så du behøver ikke være bekymret for at stille dine møbler på gulvet i depotrummet. En konstant fast temperatur og en lav luftfugtighed er yderst vigtig ved møbelopbevaring.
  • Alle depotrum er aflåste med individuelle hængelåse, hvor du er den eneste, der har adgang til rummet.
  • Indendørs og udendørs videoovervågning og løbende opsyn.
  • Privat vagtværn tilknyttet Boxdepotet.
  • Indendørs af- og pålæsning, så dine ejendele aldrig bliver våde under flytningen.

Du kan leje et depotrum lige så længe, du vil – dog minimum for en måned. Du kan altid bytte over til et mindre eller et større depotrum, hvis dit opbevaringsbehov ændrer sig. Kontakt venligst din afdeling, hvis dette er tilfældet.

Ønsker du råd og vejledning i forhold til møbelopbevaring, så har vi dygtige medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig. Tag fat i den ønskede afdeling og hører mere omkring depotrum og vores lagerhoteller.

Scroll til toppen