Få alle fordelene med når du booker dit depotrum hos Boxdepotet

Boxdepotet-Book-gratis-trailer

Boxdepotet ønsker at give dig som kunde en stor mængde fordele, når du lejer et depotrum i en af vores afdelinger. Herunder kan du læse mere om noget af det, du kan se frem til ved at vælge Boxdepotet som dit professionelle lagerhotel.

Opvarmede depotrum

Boxdepotets rum er i Aarhus/Randers, Horsens og Assens/Vestfyn opvarmet med gulvvarme og i Odense/Otterup med varmeblæser/kalorifere.

Dette sikrer at alle dine ejendele står opbevaret tørt og godt uden risiko for fugtskader, skimmel og svamp. Ved både gulvvarme og varmeblæser holdes temperaturen stabilt på minimum 6-8 grader.

Indendørs af- og pålæsning

Boxdepotets af- og pålæsningsområder er beliggende i rummelige og tørre ankomsthaller, som du nemt kan køre til og fra med bil og trailer. I vores indendørs af- og pålæsningsområde kan du læsse og tømme dit køretøj – uden at du på forhånd behøver at tjekke vejrudsigten. Både du og dine ting vil opleve en tør fragt uden risiko for regn og vind.

Intet depositum

Når du lejer et depotrum hos Boxdepotet slipper du for at skulle betale et dyrt depositum ved indgåelse af lejemålet. Du betaler altså kun for den rene m3-lejepris af dit depotrum – helt enkelt.

Personlig betjening

Boxdepotets afdelinger er bemandede, hvilket foruden at give dig en tryghed udover alarm og videoovervågning, også sikrer at du kan komme i kontakt med en medarbejder hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp vedrørende dit depotrum eller øvrige aspekter af vores lagerhotel. Den personlige betjening er vores service til dig og ønsket om den tilfredse kunde.

Gratis trailer

Som kunde hos Boxdepotet har du altid mulighed for at leje en lukket trailer – helt gratis – både til ind- og udflytning af dine ting.

Vi tjekker løbende at vores trailere er i god stand. Det er dog dit eget ansvar at tjekke lys og tegngivningsapparater inden du kører med traileren. Hvis et eller flere af disse ikke fungerer optimalt, skal du kontakte en af Boxdepotets medarbejdere.

Hvis du har mulighed for det, er det en god idé at planlægge din flytning og booke traileren Boxdepotet i god tid da de ofte er udlånt.

Læs mere om trailerbooking her.

Book et depotrum i dag

Del

Flere indlæg

Opbevaring af sovepose-Boxdepotet

Opbevaring af sovepose

Gode råd til Opbevaring af sovepose Hvis du holder af vandreture, teltture, shelterture eller blot ofte overnatter i naturen, så kender du også vigtigheden af …

Læs mere »
Opbevaring_af_vin

Opbevaring af vin

Guide til Opbevaring af vin Er du vinentusiast eller nyder du blot et enkelt glas til maden i ny og næ? Korrekt opbevaring af vin …

Læs mere »
Scroll til toppen