Blog

Opbevaring og vedligehold af skiudstyret

Boxdepotet_opbevaring_af_skiudstyr

For mange danske familier byder starten af året på en længe planlagt og imødeset skiferie til løjperne i f.eks. Norge, Sverige, Østrig, Schweiz og Tyskland.

Måske er du allerede i gang med at finde al udstyret frem fra gemmerne, og måske har du i år været ude og købe nye goggles, nyt skiundertøj, skisokker, handsker, en ny hjelm eller måske endda et par spritnye ski, som du bare venter på at indvie i det rette element.

Er der en ting, der er sæsonbestemt, så er det ski og det tilhørende skiudstyr til ferien. Har du før haft svært ved at finde plads til opbevaring af familiens skiudstyr? Eller er du ved at have en så stor samling af udstyr at opbevaringsmulighederne er blevet svære at få øje på?

Sikker og tør opbevaring af ski og skiudstyr hos Boxdepotet

Faktisk er det ikke helt ligegyldigt hvor og hvordan du opbevarer dine ski og skiudstyr. Når man kommer træt og udkørt hjem fra skiferien, og bare har lyst til at smide sig på sofaen, er det nemmest at kyle skiene op ad væggen ude i skuret eller i garagen. Det er ikke en god idé. For nu har skiene gjort deres del af arbejdet, og nu er det tid til at vedligeholde dem, så de holder længere og er klar til en ny tur løjperne næste gang, du tager dem frem fra dit opmagasineringssted.

For det første er det vigtigt at du rengør skiene grundigt for salt og snavs. Gør du ikke det, er der stor risiko for at der vil være opstået rust i kanterne næste gang, du tager dem frem. Når du har rengjort skiene må det anbefales at du giver skiene et tykt lag voks, som gerne må blive siddende indtil du skal bruge skiene igen. Voksen er med til at beskytte skienes sål så den ikke udtørrer og bliver sløv.

Efter voksningen af skiene, er de sådan set klar til at blive opbevaret indtil næste sæson. Opbevaring er vigtigt, da ski ikke må udsættes for fugt under opbevaring. Det er heller ikke en god idé at lade skiene blive i en skipose, da skimaterialet gerne skal have mulighed for at kunne ånde frit. Det er også enormt vigtigt at skiene ikke står eller ligger i spænd. Den bedste måde at opbevare skiene på er at stille dem op ad en væg eller lægge dem på gulvet i et tørt og fugtfrit rum.

Hos Boxdepotet kan du nemt leje et depotrum til opbevaring af alt det udstyr, som du kun bruger i forbindelse med skiferien. Vores rum er perfekt tempererede, så du undgår enhver form for fugt. Book dit depotrum direkte online i en af vores afdelinger lige her.

Book et depotrum i dag

Del

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Flere indlæg