Blog

Tøm garagen – Boxdepotet sørger for opbevaringen

Plads-i-garagen-opbevaring-hos-Boxdepotet

Slår du hånden for panden og sukker tungt, når du åbner garageporten? Mange kender utvivlsomt til følelsen, når man har brugt garagen til opmagasineringsrum lidt for længe… Lige pludselig kniber det med pladsen til de ting, som man rent faktisk gerne vil have plads til i garagen. Et scenarie kunne være forårets komme, og lige pludselig er græsplænen “langhåret” og trænger til en studsning. Intet problem, for så kører man jo bare plæneklipperen eller havetraktoren frem fra vinterhiet. Med forårssolen i nakken går man fløjtende over og trækker garageporten op … blot for at opdage at plæneklipperen er blevet isoleret bag havemøbler, Weber grillen, malerbøtter, bedrollere med alskens tøj og nips, stablede flyttekasser med børnenes aflagte legetøj, skiene og skiudstyret, osv. Og midt i uoverskueligheden opdager man sågar at bilen har fået en ridse i lakken pga. et vildfarent haveredskab…

Tag pladsen i din garage tilbage – Lad Boxdepotet stå for opbevaring af dine ting

Jo mere plads man har, jo mere har man tendens til lige at pakke ting af vejen i kælderen, på loftet eller i den førnævnte garage. Så længe man ikke oplever at det bliver en hæmsko eller et forhindringsløb i dagligdagen, er det naturligvis også i orden.

Men hvis man gentagne gange har været ude for at man giver sig til at bande højlydt, når man skal have fat på den ting, som nu har forputtet sig bag alt det andet, eller konen vrisser over at man har flyttet kassen med julepynt, så er der håb forude.

Et depotrum hos Boxdepotet giver dig plads og råderum i hjemmet. Et depotrum giver dig et frirum til at opbevare de ting, som fylder i hjemmet, men som du ikke nænner at skille dig af med. Det kan være af nostalgiske årsager, som f.eks. børnenes aflagte tøj og legetøj, LP-, CD-, eller DVD-samlingen, som du har et specielt forhold til, men som du faktisk føler er ved at blive udkonkurreret af musik- og filmstreamingtjenesterne. Det store akvarium, som du har et ønske om igen at fylde med eksotiske fisk på et tidspunkt. Det kan også være sæsonbestemte ting, som grillen, skiudstyret, vintertøjet, havemøblerne, etc.

Boxdepotet udlejer depotrum i alle størrelser, og vi har pt. fire afdelinger på landsplan – to i Jylland og to på Fyn. Hos os står dine ting sikkert, tørt og godt i opvarmede depotrum, hvor det kun er dig, der har adgang.

Book dit depotrum allerede i dag direkte online i en af vores afdelinger lige her.

Book et depotrum i dag

Del

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Flere indlæg