Guide til

Opbevaring af træningsudstyr

Er du en af dem, der holder af at dyrke fitness i hjemmet? Måske fordi tiden er for knap til at finde tid i hverdagen til besøg i fitnesscenter? Så ved du også at træningsudstyr og maskiner er pladskrævende, og ofte kommer til at stå i vejen. Har du brug for at opbevare dit træningsudstyr? Vi giver dig en række gode råd.

Guide til opbevaring af træningsudstyr

Ligesom med meget andet udstyr, der indeholder elektroniske komponenter, så vil træningsmaskiner som løbebånd, motionscykler, stepmaskiner, etc., også være påvirkelige overfor temperaturudsving. Hvis du ønsker at opbevare en sådan træningsmaskine i en kortere eller længere periode, bør du være opmærksom på at forholdene er temperaturstabile og maskinerne ikke udsættes for påvirkning fra fugt. Hvis træningsmaskiner står opbevaret i kolde eller fugtige miljøer risikerer du at de elektroniske komponenter i maskinen tager varig skade. Har du mulighed for at indpakke træningsmaskinerne i plast eller den originale indpakning inden de sættes til opmagasinering, vil dette klart være anbefalelsesværdigt.

Ønsker du at opbevare træningsmåtter, træningstøj, løbesko, sjippetov, osv., så bør du ligeledes være på vagt overfor fugt på den lokation, hvor du overvejer at opbevare dine ting. Træningsmåtter og meget andet træningsudstyr vil ofte være fremstillet af skum og tekstil. Hvis sådanne materialer udsættes for fugt i længere perioder, vil de oftest begynde at mugne og måske endda udvikle skimmelsvamp. Det er ikke rart, når man ønsker at anvende sit træningsudstyr, og så finder det i en sådan forfatning. Det kan tage motivation og lyst fra enhver, hvis man skal til at investere i nyt træningsudstyr.  

Løbebånd_opbevar_hos_Boxdepotet

Spar tid, øg effektiviteten og træn når det passer dig

Hvis du og familien følger specifikke træningsmetoder og programmer, vil det i mange tilfælde være en kombination af konditionstræning og styrketræning. Dette vil også kræve flere forskellige maskiner, og som nævnt fylder de altså en del i ethvert hjem medmindre man har et specifikt trænings- og fitnessrum i hjemmet.

Afhængig af dine træningsrutiner vil der givetvis være perioder hvor du ikke, eller næsten ikke, har brug for visse af træningsmaskinerne. Med det i baghovedet kan det være en god idé at opbevare de maskiner du ikke skal bruge lige nu i et opvarmet depotrum. Det kan vi hjælpe dig med hos Boxdepotet. Dermed undgår du at støde storetæerne mod de tunge maskiner i hjemmet, og du kan variere din træning som du lyster ved at tage maskinerne ud og ind af dit personlige depotrum lige som det passer dig. På den måde behøver du heller ikke at bekymre dig om opbevaringsforholdene. Hos Boxdepotet står dine ting i opvarmede depotrum, hvor temperaturen er stabil året rundt.

Træningsudstyr_i_hjemmet

Optimal og skånsom opbevaring af dine træningsmaskiner og dit træningsudstyr

Som vi nævnte tidligere, så bør man være varsom med opbevaring af træningsmaskiner, der indeholder elektroniske komponenter. Mange af de større træningsmaskiner er forsynet med større eller mindre indhold af elektriske kredsløb, displays, etc. Hos Boxdepotet står dine elektriske træningsmaskiner tørt, lunt og sikkert. Klar til at fragte ud af depotrummet, når du skal bruge dem igen.

Alle vores depotrum er forsynet med gulvvarme, så dit træningsudstyr ikke udsættes for fugt, temperatursvingninger og støv. Temperaturen i Boxdepotets depotrum ligger stabilt mellem 5 og 10 grader hele året.  

Opbevaring_træningsudstyr_Boxdepotet

Lej et sikkert depotrum hos Boxdepotet til træningsudstyr og mange andre ting

Faciliteterne er sikre og udstyret med videoovervågning og tyverialarm, og det er kun dig selv, der har nøgle og adgang til dit depotrum. Der bliver også løbende holdt opsyn med lokalerne af Boxdepotets medarbejdere, men alt det kan du læse mere om her.

Lån en af vores trailere kvit og frit

Har du brug for en trailer til transport af dine ting til depotrummet, så kan du ved leje af et depotrum hos Boxdepotet booke en lukket trailer helt gratis. Denne service tilbyder vi også, når du på et tidspunkt vælger at flytte tingene ud af dit depotrum igen.   

Boxdepotet har pt. fem afdelinger med tre lokationer i Jylland og to på Fyn (Hadsten, Horsens, Hedensted, Otterup og Assens). I vores professionelle depotrumsfaciliteter har du mulighed for at leje depotrum i størrelser fra 5 m3 og op til 40 m3.  

Brug for mere opbevaringsplads?

Scroll to Top