Book et depotrum med gulvvarme i Assens - Vestfyn

Kassper: Vi har også et depotrum til dig

Booking & priser i Assens - Vestfyn

I Assens på Vestfyn kan du leje et depotrum hos Boxdepotet. Et depotrum er for dig, der har brug for lidt ekstra plads til opbevaring Assens af de ting, du ikke bruger så tit. Det kan også være at du er flyttet til noget mindre, og mangler opbevaring Assens og omegn for en kortere eller længere periode. 

Hos Boxdepotet har vi depotrum Assens i forskellige størrelser – fra ca. 5 m3 og op til 26 m3. Dermed har vi også et depotrum, der passer til dine behov. Alle vores rum er opvarmet med gulvvarme, og der er derfor en stabil temperatur på 10-15 grader hele året rundt. Dette er med til at sikre at dine ting undgår fugtskader, skimmel og dårlig lugt under opmagasineringen.

Rumberegner
Du har brug for ca. 0 m3

Kan du ikke finde den rumstørrelse du har brug for eller er vi helt booket ud i en periode, kan du måske finde det ønskede depotrum i en af vores andre afdelinger. Se dine muligheder her 

Vælg det depotrum der passer til dit behov

Kubikmeter (m3) Kvadratmeter (m2)
Størrelse
11,20 m3 3,72 m2
Pris/md. 500 kr.
Ledig fra: Ledig
Depotrum #146
Depotrum #146
Størrelse 11,20 m3 / 3,72 m2
Højde
3,00 m
Bredde 1,55 m
Dybde 2,40 m
Pris 500 kr.
Størrelse
11,50 m3 3,84 m2
Pris/md. 520 kr.
Ledig fra: Ledig
Depotrum #139
Depotrum #139
Størrelse 11,50 m3 / 3,84 m2
Højde
3,00 m
Bredde 1,60 m
Dybde 2,40 m
Pris 520 kr.
Størrelse
11,50 m3 3,84 m2
Pris/md. 520 kr.
Ledig fra: Ledig
Depotrum #138
Depotrum #138
Størrelse 11,50 m3 / 3,84 m2
Højde
3,00 m
Bredde 1,60 m
Dybde 2,40 m
Pris 520 kr.

Giv os en anmeldelse

Den bedste opbevaring Assens

Vi har som nævnt opbevaringsrum i flere forskellige størrelser, derfor vil du også kunne finde et depotrum Assens, der passer til dine behov. Skulle dit behov ændre sig med tiden, er vi behjælpelige med at opgradere eller nedgradere dit rum, så du kun betaler for den plads, du har brug for.

Det kan være svært at finde ud af, hvor stort et depotrum, man har behov for. Det kan vores rumberegner hjælpe dig med. Hvis du f.eks. ved hvor mange flyttekasser, du skal have opbevaret, så kan rumberegneren definere hvor meget plads, du har brug i dit depotrum Assens. Så er du på jagt efter opbevaring Assens, har vi mange forskellige rum til dig og din familie.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Assens

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice_opmagasinering Hedensted

Fri adgang hele døgnet

Hos Boxdepotet i Assens bestemmer du selv, hvornår du vil have adgang til dit depotrum. Vi har døgnåbent og der er derfor fri adgang til dit rum 24/7 – det gælder alle dage, hele året.

Sikkerhedsforanstaltninger

Sikkerhed er et vigtigt emne for os, og det betyder, at du trygt kan opbevare dine ting hos os. Vi har videoovervågning døgnet rundt, som dækker både udearealer og indearealer. Opbevaring Assens skal være trygt og sikkert, og derfor har vi stor fokus på overvågning. Desuden har vi også tilknyttet vagtværn og installeret tyverialarmer. Medarbejderne holder også løbende øje med faciliteterne.

Du får udleveret en nøglebrik, som du skal bruge til at få adgang til Boxdepotet. Derudover skal du selv medbringe en hængelås til at aflåse dit depotrum Assens. Ejer du ikke selv en hængelås, kan du købe en hos os. Det er kun dig selv, der har adgang til dit depotrum.

Lån trailer uden
ekstra omkostninger

Når du lejer et opbevaringsrum hos Boxdepotet, kan du omkostningsfrit låne en trailer til ind- og udflytninger.

Boxdepotet_trailer_booking_lånetrailer
Scroll to Top

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice_opmagasinering Hedensted