Opbevar dine havemøbler tørt og sikkert hele vinteren

Boxdepotet_Garageoprydning_Opbevaring_af_havemøbler

Det er blevet efterår og dagene er blevet kortere og føles mørkere. Måske har du allerede sat græskarlygten op ved huset, så der er (u)hyggelig stemning op til Halloween den 31. oktober.  Børnene glæder sig til at klæde sig ud i uhyggelige kostumer, og ”trick or treate” sig til halloweenslik.

Uret skal sættes tilbage til vintertid

I år er der også en anden ting at huske på omkring Halloween. Natten til den 31. oktober overgår vi til vintertid, og dermed skal urene sættes en time tilbage.

Mange danskere har en lille huskeregel med hensyn til om urene skal sættes frem eller tilbage. Er du selv i tvivl, så kan du bruge dette som tommelfingerregel: ”Skal havemøblerne frem, så skal uret også stilles frem (sommertid). Skal havemøblerne sættes tilbage/ind, så skal urene også sættes tilbage (vintertid)”.

Opbevar havemøblerne inden døre – så holder de længere

Hører du til dem der har investeret i nye havemøbler, parasol, loungemøbler, terrassevarmer, havebassin, spabad eller andet til en hyggelig sommer i haven, så er det tid at få flyttet tingene i ly eller inden døre indtil næste sæson.

Efterår og vinter kan være rigtig hård kost for dine havemøbler, hvis de står udenfor. Det kræver ikke mere end én vintersæson med blæst og regn, frost og slud for at havemøbler bærer præg af ”vinterens tand”.  Det er da ærgerligt at have investeret i nye, flotte havemøbler, for så at efterlade dem udenfor i vinterhalvåret og først til foråret opdage eftervirkningerne fra vintermånederne. Indendørs opbevaring af havemøbler er derfor en rigtig god ide. Så har du flotte og funktionelle havemøbler i mange år.

Rengøring inden opmagasinering af havemøbler

Det er en god idé at rengøre møblerne, inden du pakker dine havemøbler væk til opmagasinering. Så sikrer du dig, at der ikke sidder skidt og snavs som kan ødelægge materialerne. Hvis du rengør havemøblerne umiddelbart inden du sætter dem væk, så vil de være en fordel at du sikrer dig, at havemøblerne er helt tørre. Hvis fugtige eller halvvåde havemøbler pakkes ned og sættes inden døre, så er risikoen for algedannelse og svampesporer ekstra stor. 

Mangler du plads til opbevaring af havemøbler?

Havemøblerne, parasollen, loungemøbler, havebassin, osv. Sommerens mange ting til et dejligt udeliv fylder godt op i både garage og skur.

Har du brug for ekstra plads opbevaringsplads? Book et depotrum

Med et depotrum til opbevaring af havemøbler, får du mere plads derhjemme

Hos Boxdepotet har du mulighed for at leje depotrum i alle størrelser fra 5 m3 og helt op til 40 m3. Hvis du får behov for mere eller mindre opbevaringsplads i dit depotrum, så har du altid mulighed for at op- eller nedgradere størrelsen på dit rum. I vores moderne faciliteter står dine ting opbevaret lunt og sikkert, og du har adgang til dit depotrum året rundt. Et depotrum er bl.a. ideelt til sæsonbestemte ting, som f.eks. opbevaring af havemøbler. Du kan let hente og bringe ting fra og til dit depotrum, når du har behov for det.

Boxdepotets depotrum er opvarmet via gulvvarme, og vi garanterer en fast og stabil temperatur på 5-10 grader hele året rundt. Dermed undgår du at dine ting bliver jordslåede, udsættes for fugt eller angribes af skimmel.

Sikker opbevaring hos Boxdepotet

Vi har ekstra fokus på sikkerhed, da det er vores topprioritet, at dine ting står så sikkert som overhovedet muligt hos os. Alle afdelinger har videoovervågning 24/7, tyverialarm, vagtværn tilknyttet og personale, der løbende holder faciliteterne under opsyn. Det er kun dig selv, der har nøgle og adgang til dit depotrum. Adgang til hovedbygningen foregår ved hjælp af en personlig nøglebrik.

Gratis lån af kundetrailer

Hvis du mangler en trailer for at fragte dine havemøbler til opbevaring i depotrummet, så tilbyder Boxdepotet gratis lån af trailer til både ind- og udflytning af depotrum. Her om efteråret kan det jo nemt være regnvejr, men det er intet problem hos os. Vi har indendørs af- og pålæsning på samtlige lokationer, så du får aldrig våde strømper, når du skal hente eller bringe ting til dit depotrum.

Boxdepotet har fem afdelinger med depotrumsudlejning. I Jylland finder du os i Hadsten, Horsens og Hedensted, og på Fyn i Otterup og Assens.

Du kan booke dit depotrum online allerede i dag – nemt og enkelt. 

Book et depotrum i dag

Del

Flere indlæg

Scroll to Top