Efteråret er på vej, men dine ting står fortsat lunt hos Boxdepotet

Boxdepotet-indendoers-af-og-paalaesning

Vi kan ikke løbe fra at efteråret er på vej. Måske skal du brug en del af efterårsferien på den helt store oprydning i dine private gemmer. I løbet af en sådan proces får man som regel luget godt ud i de ting, man ikke længere bruger, men som man af en eller anden grund har gemt i årevis. Du vil sikkert også støde på en del ejendele, som du ikke ønsker at skille dig af med. Det kan f.eks. være ting, der har stor affektionsværdi for dig eller sæsonbestemte ting, som f.eks. havemøbler eller sommerdækkene til bilen, som du ikke får brug for før næste forår, men som alligevel står og fylder i garagen eller i skuret.

Boxdepotet – Effektiv opbevaring hele året

Hos Boxdepotet ved vi noget om korrekt opbevaring af folks ejendele – det er vores profession. I dette indlæg præsenterer vi nogle af de fordele, du får ved at opbevare dine ting hos Boxdepotet i efterårs- og vintermånederne.

Stabil temperatur året rundt

Vi garanterer at dine ting står trygt, lunt og godt hos os – også når temperaturen daler henover efterårs- og vintermånederne. I tre ud af fire af vores afdelinger er der installeret gulvvarme i samtlige depotrum – helt ud i alle kroge og hjørner. Den sidste lokation er opvarmet via varmeblæser/kalorifere. I vores afdelinger i Århus/Randers og Odense/Otterup er der en fast temperatur på minimum 5 grader, og i Horsens- og Assens-afdelingerne ligger temperaturen stabilt mellem 10 og 15 grader. Det er med til at sikre at dine ting ikke udsættes for fugt, mug og skimmel.

Indendørs af- og pålæsning på alle lokationer

Med efterår følger som regel regn og rusk. Men det er ikke en hindring, når du skal have ting opbevaret i et depotrum hos Boxdepotet. I samtlige afdelinger har vi indendørs af- og pålæsning i store overdækkede haller, der gør at du kan flytte ting til og fra dit depotrum uden at bekymre dig om vejret. Udenfor disse haller er der masser af plads til at vende med bil og trailer.

Boxdepotet udlejer depotrum i alle størrelser, og vi har pt. fire afdelinger på landsplan – to i Jylland og to på Fyn. Hos os står dine ting sikkert, tørt og godt i opvarmede depotrum, hvor det kun er dig, der har adgang.

Book dit depotrum allerede i dag direkte online i en af vores afdelinger lige her.

Book et depotrum i dag

Del

Flere indlæg

Opbevaring af sovepose-Boxdepotet

Opbevaring af sovepose

Gode råd til Opbevaring af sovepose Hvis du holder af vandreture, teltture, shelterture eller blot ofte overnatter i naturen, så kender du også vigtigheden af …

Læs mere »
Opbevaring_af_vin

Opbevaring af vin

Guide til Opbevaring af vin Er du vinentusiast eller nyder du blot et enkelt glas til maden i ny og næ? Korrekt opbevaring af vin …

Læs mere »
Scroll til toppen