Flytte fra Sjælland til Jylland eller Fyn

Værd at vide

Skal du flytte fra Sjælland til Jylland eller Fyn, så kan der være mange penge at spare. Her på siden finder du masser af brugbare tips til din flytning, smart opbevaring og ikke mindst, hvordan du let kan spare penge under din flytning.

Hos Boxdepotet hjælper vi hvert år et stort antal danskere med at gøre flytning og opbevaring så meget lettere – det kan bl.a. være, når det drejer sig om:

 • Opbevaring af møbler og indbo
 • Opbevaring af værdigenstande
 • Økonomisk fordelagtige opmagasinering

Det behøver ikke være besværligt, og det behøver ikke være dyrt. Læs med her, hvad du evt. kan gøre for at gøre din flytning så uproblematisk som muligt.

Flyt dine ting fra A til B

Vi ved, at det kan være besværligt at skulle flytte ting og ejendele. Derfor er gratis lån af trailer en fast del af vores altid gode service. Af- og pålæsning kan ofte udgøre en problematik under udfordrende vejrforhold. Kom i ly for både regn, vind og blæst med af- og pålæsning med tag over hovedet. Samtidig tilbyder vi:

Vi har gjort det let at flytte dine ting fra A til B.

KassperBoxdepotet-Kassper-Brug-for-plads

Hvad koster det at flytte fra Sjælland til Jylland/Fyn?

Din transportform, størrelsen af dit køretøj, adgang til broer eller færger samt antallet af gange du skal køre, for at nå i mål med din flytning spiller ind på den samlede pris for din flytning. Depotrum hos Boxdepotet bruges til mange forskellige formål – bl.a. også til at reducere prisen under en flytning. Her kan du bl.a. med hjælp af opmagasinering blive langt mindre presset på tid og plads, når det gælder flytning af både små som store genstande.

 1. Spar penge med sikker opbevaring
 2. Lej depotrum med makismal udnyttelse
 3. Spar på broudgift, færgebillet m.m.

Vi tilbyder opmagasinering af møbler, personlige ejendele, værdigenstande, motorcykler m.m. flere steder i Jylland og Fyn. Du behøver derfor ikke flytte alle dine ting på én gang, hvis det er en stressfaktor eller umulig opgave for dig at løse. Måske giver det mere mening for dig at transportere de fleste af dine ting selv det meste af vejen og opmagasinere det i et af vores depotrum, indtil du har samlet alle dine ting. Det kan også være at du flytter fra et stort hus i et mindre, men stadig gerne vil have dine ting med. Derfor er opmagasinering i depotrum blevet så populært.

Depotrum med høj sikkerhed

Vi byder på let, billig og sikker opbevaring i eller nær byer som Odense – Otterup, Assens, Horsens, Hedensted, Randers – Århus. Boxdepotet er din garanti for opmagasinering med høj sikkerhed – det gør vi bl.a. ved at tilbyde:

 • Løbende opsyn
 • Kameraovervågning
 • Privat hængelås

Vi har tilmed gjort det let med mulighed for af- og pålæsning under halvtag samt mulighed for gratis lån af trailer, når du benytter dig af vores services.

Få billig opbevaring – Flere størrelser

Vi tilbyder alle størrelser opbevaring – alle depotrum eller containere af høj kvalitet, med behagelig temperatur og med høj grad af sikkerhed. Vi tilbyder attraktive priser på alle størrelser opbevaringsrum.

 1. Praktisk størrelsesberegner
 2. Depot eller container
 3. Gratis lånetrailer
 4. Attraktive priser

Se også vores flytte-hjemmefra guide her på siden – vi giver dig de bedste tips til flytning, opmagasinering og fornuftig økonomi før, under og efter processen. Book allerede i dag – der kan være mange penge at spare på din flytning.

Scroll til toppen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.