Flytning

Kassper peger

Horsens flyttefirma gør det let for dig

Det skal være let for alle at benytte Boxdepotet i Horsens og få glæde af de opvarmede og overvågede depotrum. Derfor har vi gjort det muligt at booke Flyttemand i Horsens og omegn. De klarer det hårde arbejde og flytter dine ting ud til depotrummet. På den måde sparer du en masse tid og besvær i en hektisk flyttetid.

Vores tilknyttede flytteforretning i Horsens lever efter de samme værdier som os her hos Boxdepotet, netop at dine ejendele skal behandles forsvarligt og sikkert. Du kan derfor trygt overlade flytningen til vores betroede flyttemænd. De kommer til tiden og transporterer dine møbler og ejendele direkte til/fra depotrummet eller til et andet sted.

Skal du flytte? Derfor skal du vælge Boxdepotet

Når du skal flytte, kan der opstå situationer, hvor det er nødvendigt at få opbevaret møbler eller ejendele i en kortere eller længere periode. Det kan f.eks. være fordi:

  • At du venter på, at dit nye hus eller lejlighed bliver indflytningsklar.
  • At du flytter til noget mindre og ønsker at beholde ejendele, du ikke har plads til.
  • At du flytter sammen med kæresten og I ikke har plads til begges møbler.
  • At du flytter til udlandet for en tid og vil benytte dig af møbelopbevaring indtil du vender hjem.

Lige meget hvad årsagen er og hvor lidt eller meget du skal have opbevaret, så finder Boxdepotet en løsning til dig. Vi stiller dit “ekstra” rum til rådighed, så længe du har behov for det og tilbyder flytteservice gennem Horsens Flyttefirma. Vi arbejder på også at tilbyde container udlejning, f.eks. til dig der renoverer hus; der har brug for plads til byggematerialer eller midlertidig opbevaring af møbler.

Står du overfor at skulle flytte hjemmefra, så kan du se vores flytteguide og flytte-hjemmefra-liste her. Har du brug for flyttekasser til din flytning, kan du købe vores egne flyttekasser i Horsens-afdelingen.

Vælg Horsens flyttefirma i dag

De fleste flyttesituationer giver anledning til en masse overvejelser: Du skal indrette hele dit nye hjem, du har fået nyt job, du skal etablere dit liv i et nyt område, du har ikke tid til at flytte dine ting til depotrummet, du har ikke egen bil til rådighed!

Vi ønsker at hjælpe dig af med nogle af dem – og håber at et eller flere depotrum i Boxdepotet matcher dine behov og at Horsens Flyttefirma kan hjælpe dig med alt omkring selve flytningen. Horsens Flyttefirma og Boxdepotet hjælper dig godt videre!

Scroll to Top

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte en af vores afdelinger.