Boxdepotet – professionel opbevaring i Otterup nær Odense

Boxdepotet-personlig-adgang-til-depotrum

Boxdepotet har i alt fire afdelinger jævnt fordelt over hele Danmark. Vi har pt. to afdelinger i Jylland og to afdelinger på Fyn. I anden halvdel af 2020 forventer vi desuden at kunne åbne en femte afdeling, der får base i Hedensted i Østjylland.

Boxdepotets Odense/Otterup-afdeling har alle de nødvendige faciliteter, der sikrer at du får en god oplevelse, når du lejer et depotrum hos Boxdepotet.

Gode tilkørselsforhold fra Odense og til Boxdepotet

Vores Odense/Otterup-afdeling er lokaliseret på Ørkebyvej 6 i Otterup – kun ca. 15 minutters kørsel fra Odense centrum (13 km).

Boxdepotet i Otterup – din garanti for professionel opbevaring nær Odense

På vores lokation for depotrum i Otterup, er der god plads til at vende for biler der kommer med trailer, hvis det er regnvejr eller koldt, har vi et stort indendørs af- og pålæsningsområde, hvor du nemt kan tømme og læsse din trailer.

Hos Boxdepotets Odense/Otterup-afdeling tilbyder vi depotrum i alle størrelser: fra ca. 6 m3 til ca. 40 m3.

Er du ikke helt sikker på hvor meget plads, du har brug for til opbevaring af dine ting, så kan du prøve vores rumberegner, der nemt og enkelt giver dig et overblik over hvor meget opbevaringsplads, du skal bruge.

Boxdepotet Otterup har depotrummene – og fordelene for dig som kunde

Du er garanteret mange fordele, når du lejer et depotrum hos Boxdepotet i Otterup nær Odense.

Opvarmede depotrum (varmeblæser/kalorifere)
Alle depotrum i Otterup er opvarmet via varmeblæser/kalorifere, så der altid er en fast temperatur på minimum 5 grader. På den måde er alle dine ejendele i sikker forvaring, og du behøver ikke at bekymre dig om fugt, skimmel eller jordslået tøj og lignende.

Videoovervågning + vagtværn
For at du kan føle dig så tryg som muligt ved at opbevare dine ting hos Boxdepotet, har vi udendørs og indendørs videoovervågning døgnet rundt, og vi har vagtværn tilkoblet vores overvågningsservice. Boxdepotets medarbejdere holder løbende opsyn med faciliteterne, så vi er med til at sikre en høj grad af sikkerhed og kontrollerede faciliteter.

Det er kun dig, der har adgang til dit depotrum
Når du står med en gyldig lejekontrakt i hånden til et af vores depotrum, får du udleveret en nøglebrik, der giver dig adgang til Boxdepotets hovedbygning. Det er en del af vores sikkerhedsforanstaltninger, så du ved at uvedkommende ikke har adgang til hovedbygningen med depotrum og opbevaringsfaciliteter.

Opbevaring af ejendele i et depotrum er personligt, og derfor er det også kun dig selv, der har adgang til dit depotrum. Du har mulighed for selv at medbringe en hængelås – alternativt kan du også købe en sikkerhedslås til dit depotrum hos Boxdepotet.

Fleksibel adgang til Boxdepotet – alle dage kl. 06-22
Du kan tilgå dit depotrum hos Boxdepotet på de tidspunkter, der passer dig, da vi har åbent alle dage året rundt fra kl. 06-22. I dette tidsrum kan du også kontakte os på telefon (61 11 12 17) og mail (odense@boxdepotet.dk). Af sikkerhedsmæssige årsager har vi lukket om natten.

Lån en lukket trailer – helt gratis
Står man og skal have flyttet større ting ud i sit depotrum, kan man ofte komme til at stå i en situation hvor man får brug for en trailer.

Når du lejer et depotrum hos Boxdepotet, kan du nemt låne en lukket trailer, når du skal have dine ting flyttet ind i dit depotrum – og når du på et tidspunkt måske skal flytte dine ting ud af depotrummet, så låner vi dig også gerne en trailer til dette. Lån af en lukket trailer hos Boxdepotet er helt gratis for vores kunder. Du kan booke traileren online her.

Velkommen i Boxdepotets afdeling i Otterup nær Odense.

Book et depotrum i dag

Del

Flere indlæg

Opbevaring af sovepose-Boxdepotet

Opbevaring af sovepose

Gode råd til Opbevaring af sovepose Hvis du holder af vandreture, teltture, shelterture eller blot ofte overnatter i naturen, så kender du også vigtigheden af …

Læs mere »
Opbevaring_af_vin

Opbevaring af vin

Guide til Opbevaring af vin Er du vinentusiast eller nyder du blot et enkelt glas til maden i ny og næ? Korrekt opbevaring af vin …

Læs mere »
Scroll til toppen