Kontakt Boxdepotet Randers

Skriv til afdelingen

Afdeling A
Alstrupgårdvej 10
8370 Hadsten

Afdeling B & C
Alstrupgårdvej 3
8370 Hadsten

Administration: 

Adgang:
Alle dage: 6.00 – 22.00
Telefontider:
Hverdag: 8.00 – 18.00
Weekend: 9.00 – 17.00

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Aarhus / Randers.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice_opmagasinering Hedensted

Moderne og sikker opbevaring af dine ejendele

Boxdepotets Aarhus/Randers-afdeling tilbyder alle faciliteter inden for moderne og sikker opbevaring af dine ejendele.

Du finder afdelingen på Alstrupgårdvej 3 (Afd. B og C) og 10 (Afd. A) i Hadsten – kun 15 minutters kørsel fra Randers centrum (13,5 km) og ca. 30 minutters kørsel fra Aarhus centrum (29 km). Boxdepotet Aarhus/Randers afdeling er nem at finde via E45 i nordgående retning fra Aarhus (tag frakørsel nr. 44), og fra Randers via Gl. Århusvej. Desuden har vi god og synlig skiltning til vores opbevaringsrum helt ud til vejen.

Boxdepotet Aarhus / Randers – din garanti for professionel opbevaring nær Aarhus og Randers

Udenfor afdeling A, B og C i Hadsten er der masser af plads til at vende med en trailer, og er vejret knap så indbydende, har vi et stort indendørs af- og pålæsningsområde, hvor du nemt kan tømme og læsse din trailer.

Boxdepotets Aarhus/Randers afdeling er inddelt i flere etager med depotrum til opbevaring i alle størrelser (fra ca. 4 m3 til +34 m3). Hvis du er i tvivl om hvor meget plads, du har brug for, kan du prøve vores rumberegner, der nemt giver dig et overblik over hvor meget plads du skal bruge til opbevaring af dine ejendele. Der er installeret en stor elevator i afdelingen, så du uden problemer kan fragte store møbler og lignende op og ned fra de forskellige niveauer.

Alle depotrum er opvarmet via gulvvarme, så der altid er en fast temperatur på minimum 5 grader. På den måde er alle dine ejendele i sikker forvaring, og du behøver ikke at bekymre dig om fugt, skimmel eller jordslået tøj og lignende.

For at du kan føle dig så tryg som muligt ved at opbevare dine ting hos Boxdepotet, har vi udendørs og indendørs videoovervågning døgnet rundt, og vi har vagtværn tilkoblet vores overvågningsservice. Boxdepotets medarbejdere holder løbende opsyn med faciliteterne, så vi er med til at sikre en høj grad af sikkerhed og kontrol med vores opbevaringsrum.

Her har du mulighed for at få flere informationer om dine muligheder, når du lejer et depotrum hos Boxdepotet. Overvejer du at leje et opbevaringsrum, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 23 39 09 79 eller skriv til box@boxdepotet.dkDu kan tilgå dit depotrum hos Boxdepotet på de tidspunkter, der passer dig, da vi har åbent alle dage kl. 06-22. 

Book dit depotrum hos Boxdepotet Aarhus/Randers afdeling online.

Scroll to Top