Gode råd til

Opbevaring af kufferter

I ferieperioder og når du skal ud at rejse eller på weekendophold, er kufferten uundværlig. Ligesom med mange andre ting, bruges kufferter meget i perioder. For de flestes vedkommende er der også lange perioder af året, hvor kufferterne ikke anvendes. I disse tidsintervaller er kufferten typisk gemt af vejen eller opmagasineret, men det er ikke helt ligegyldigt hvor eller hvordan, du opbevarer kufferter. I denne guide får du en række tips og gode råd til hvordan du bedst opbevarer kufferter.

Hvordan skal jeg opbevare mine kufferter?

Når du kommer hjem fra ferie, og pakker kufferten ud, så står den jo egentlig bare i vejen indtil du skal bruge den igen. Derfor vælger mange at opbevare kufferter i skuret, på loftet eller i kælderen. Ligesom med f.eks. barnevogne, skal man dog være varsom med dette, da kufferter er sårbare overfor fugt. I bund og grund er man helst fri for at skulle til at rengøre kufferten for mug og skimmel, når man står og skal på weekendophold eller pakke kufferten til sommerferien.

Opbevaring-af-kufferter
Opbevaring-af-kufferter-Boxdepotet

Opbevar dine kufferter tørt og fugtfrit

Mange kufferter er overvejende fremstillet i tekstil eller læder, eller som minimum foret med stof indvendigt. Hvis disse materialer opbevares i fugtige omgivelser, risikerer du at kufferten bliver jordslået, får mug eller skimmel.

En kuffert i god kvalitet kan du normalt have glæde af i rigtig mange år, og den vil være din tro følgesvend på mange ferier og ture. Bliver kufferten ramt af mug, er det næsten umuligt at komme svampesporene til livs. Hvis først skimmel, fugt og mug får fat i kufferten, kan man i de fleste tilfælde rense den og gøre den ren, men risikoen for at de sejlivede svampesporer vender tilbage, er stor.

Du vil sikkert rynke lidt på næsen, når du finder kufferten frem til din næste ferie og rammes af en jordslået lugt fra kuffertens rum. For at undgå dette, er det en god ide at opbevare dine kufferter fugtfrit og ved stuetemperatur.

Opbevaring-af-kufferter

Opbevaring af kufferter hos Boxdepotet - tørt og godt

Står du og mangler ekstra opbevaringsplads til dine rejsekufferter, så tilbyder Boxdepotet optimale forhold til opbevaring af kufferter.

Alle vores depotrum hos Boxdepotet er opvarmet via gulvvarme, hvilket garanterer en fast og stabil på 5-10 grader året rundt. Perfekte forhold for de ejendele, som du vil passe godt på. Vi er dit ekstra pulterrum til de ting, som du måske kun bruger få gange om året, og ikke har plads til derhjemme.

Vælger du at opbevare kufferter hos os, så kan du glæde dig over, at kufferterne ikke længere fylder unødvendigt derhjemme, og du vil finde dem fri for fugtskader og dårlig lugt, når du på et tidspunkt tager tingene ud af depotrummet igen.

Lån en trailer GRATIS til fragt af dine ting

Som en ekstra service til vores kunder tilbyder Boxdepotet gratis lån af en lukket trailer, når du skal hente ting fra eller bringe ting til dit depotrum. Hvis det er regnvejr, når du skal læsse ting af eller på traileren, så har vi indendørs af- og pålæsning på samtlige lokationer.  

Boxdepotet har pt. fem afdelinger med tre lokationer i Jylland (Hadsten, Horsens, Hedensted) og to afdelinger på Fyn (Otterup og Assens). I vores professionelle depotrumsfaciliteter har du mulighed for at leje depotrum i størrelser fra 5 m3 til 40 m3.

Vores faciliteter er videoovervågede hele døgnet, så du trygt kan overlade opbevaring af f.eks. barnevogn og kufferter til os. Desuden er det kun dig selv, der har adgang til dit depotrum.

Brug for mere opbevaringsplads?

Scroll to Top