Blog

Opbevar dine vinterdæk hos Boxdepotet

Opbevaring_af_vinterdæk_hos_Boxdepotet

Foråret er på vej, og for bilejeren betyder det også at det er tid til at opmagasinere vinterdækkene, og få monteret sommerdækkene på bilen.

Korrekt opbevaring af dine bildæk er vigtigt for at dækkene holder længst muligt.

Hvis du vælger at opbevare dine dæk derhjemme, er det vigtigt at dækkene opbevares i et tørt, køligt og mørkt rum. Opbevaring af dæk på f.eks. et loft er en dårlig idé, da temperaturen i et loftsrum ofte bliver meget høj i sommerperioden hvilket kan medføre for tidlig mørning af dækgummiet.

Inden du opmagasinerer dine vinterdæk, bør du rengøre dækkene og derefter lade dem tørre (inkl. fælge). Undersøg herefter dækkene for eventuelle skader (er dækkene monteret på fælge er det også en god idé at inspicere fælgene for skader, revner og om de eventuelt er slået skæve mod irriterende fortovskanter eller lignende). Dæk, der er monteret på fælge, bør opbevares enten hængende eller stablet ovenpå hinanden. Dæk uden fælge bør opbevares stående f.eks. op ad en væg og kan med fordel drejes en gang imellem for at undgå flade punkter.

Inden dækkene støves af vejen, er det også fornuftigt at tjekke mønsterdybden, så man er sikker på at dækkene kan klare en sæson mere eller om de skal udskiftes. Det er lovbestemt at dæk skal have minimum 1,6 mm dækmønster. Er dit dækmønster slidt ned til 3 mm eller derunder, bør du overveje at udskifte dækkene til den kommende sæson.

Opbevaring af vinterdæk hos Boxdepotet – trygt, nemt og billigt

Døjer du med at finde plads til vinterdækkene derhjemme? Med et depotrum hos Boxdepotet slipper du for den bekymring, da du hos os kan opbevare dine vinterdæk trygt, tørt og godt lige indtil du skal bruge dem igen.

Vi har pt. fire afdelinger på landsplan – to i Jylland og to på Fyn. Hos os står dine ting sikkert, tørt og godt i opvarmede depotrum, hvor det kun er dig, der har adgang.

Book dit depotrum allerede i dag direkte online i en af vores afdelinger lige her.

Book et depotrum i dag

Del

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Flere indlæg