Har du styr på flytning og opbevaring inden studiestart?

Boxdepotet-Kassper-studiestart

Står du overfor at skulle begynde på studiet efter sommerferien?

Hvis du gør, så står du måske også overfor at skulle flytte hjemmefra og til en helt ny og spændende by, der kommer til at danne rammen om dine studieår.

Der er mange ting at holde styr på i forbindelse med studiestart. Boligsituationen er naturligvis vigtig, og det kan være at du fortsat leder med lys og lygte efter din nye studiebolig. Måske har du allerede styr på det, og glæder dig blot til at flytte ind.

Det er dog sandsynligt at det vil blive nødvendigt at opbevare dine møbler, studiesager og øvrige ejendele inden du kan rykke ind i din nye studiebolig.

Her kan Boxdepotet hjælpe dig. Vi har fire afdelinger – to i Jylland og to på Fyn – med depotrum i alle størrelser. Vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med et depotrum, der passer til dine ejendele, inden du rykker ind i studieboligen.

Hos Boxdepotet får du styr på opbevaringen indtil studieboligen er klar. Så kan du bare læne dig tilbage og glæde dig til at flytte til din nye studieby.

 

Følg en eller flere af vores afdelinger på Facebook

     

 

     

Lej et depotrum i en af Boxdepotets afdelinger online lige her.

Book et depotrum i dag

Del

Flere indlæg

Opbevaring af sovepose-Boxdepotet

Opbevaring af sovepose

Gode råd til Opbevaring af sovepose Hvis du holder af vandreture, teltture, shelterture eller blot ofte overnatter i naturen, så kender du også vigtigheden af …

Læs mere »
Opbevaring_af_vin

Opbevaring af vin

Guide til Opbevaring af vin Er du vinentusiast eller nyder du blot et enkelt glas til maden i ny og næ? Korrekt opbevaring af vin …

Læs mere »
Scroll til toppen