Brandsikkerhed når du lejer boksrum

Vores ydmyge mål hos Boxdepotet.dk er at levere dine ting tilbage i samme tilstand, vi modtog dem i. Dette indebærer ikke alene et større tyverisikringsapparat med videoovervågning og opkobling til et større vagtfirma. Vi har også fået samtlige depotrum godkendt af Brandmyndighederne – brand er simpelthen ikke en mulighed.
Boxdepotet.dk har større depotarealer til opbevaring i Aarhus / Randers, Vejle / Horsens samt i Odense. Fælles for alle tre boksrum – bortset fra, at du billigt kan leje plads til opbevaring – er, at de er blevet godkendt af brandmyndighederne. Dette betyder to ting for dig som lejer af et boksrum:

  1. Brand vil aldrig nogensinde opstå af sig selv i vores boksrum. Brandhæmmende materialer og en fornuftig opsætning forhindrer dette.
  2. Skulle en brand opstå som følge af ildspåsætning, tager det tilpas lang tid for ilden at nå ind til rummene, at brandvæsenet når at komme frem.

Alt i alt har vi haft til formål at skabe optimal brandsikkerhed omkring de boksrum, du kan leje af os. Og det er lykkes til perfektion. Det er også kun af den grund, vi har fået brandmyndighedernes godkendelse til fortsat drift af vores depotrumsudlejning.

Du kan med andre ord være helt sikker, når du vælger at leje et boksrum hos Boxdepotet.dk!

Ikke blot brandsikkerhed når du lejer et boksrum

Boxdepotet.dk har naturligvis sikret alle depotrum med mere end “blot” brandsikring. Også i forhold til ubudne gæster har vi dækket os dygtigt ind.
Alle depotrum er også koblet op med en tyverialarm, der kører døgnet rundt. Denne er koblet op til et vagtfirma, der bliver underrettet i samme sekund en ubuden forsøger at skaffe sig adgang til ens depotrum uden nøglen. Vagtfirmaet sørger for at tage sagen derfra og sender en patrulje ud.

Udover denne tyverisikring er der både indenfor og udenfor Boxdepotet.dk’s områder opsat rigeligt med videokameraer. Disse har delvist til formål præventivt at forhindre ubudne gæster, men også at gøre det muligt at opklare eventuelle sager, der måtte opstå.

Alt i alt har vi brugt mange penge og megen tid på at skabe optimal sikkerhed omkring depotrummene med alt hvad dette indebærer af tyverisikring og brandsikkerhed. At leje et depotrum hos os er lig med sikkerhed og tryghed for dine genstande – så du trygt kan flytte i ny lejlighed, blive udstationeret, rejse, eller blot skabe mere plads i din nuværende hybel. Vi tager os af resten; også tyverisikringen og brandsikkerheden!

Scroll to Top