24/7 videoovervågning af alle områder

Vi tager hos Boxdepotet.dk sikkerheden omkring vores boksrum meget seriøst – det er vores ydmyge mission at levere dine ting tilbage i præcis samme stand, som du kom med dem i. Et af målene til at opnå dette er en 24/7 videoovervågning af samtlige boksrum.

Vi har opsat videokameraer omkring samtlige boksrum både på vores depotrum ved Aarhus – Randers, ved Vejle – Horsens – Odder og ved Odense – Otterup. Der er både overvågningskameraer, der dækker det store indendørs areal med alle boksene, men også udenfor, så vi har den fulde udsigt. Der er ikke en eneste blind vinkel og kameraerne kører døgnet rundt, året rundt, uden afbrydelse. Kameraerne har to formål:

  1. Delvist et præventivt formål. I og med at de færreste vil forsøge sig med noget, når de bliver mødt af mange overvågningskameraer.
  2. Hvis nogen alligevel forsøger sig, kan vi se alt der er sket fra flere forskellige vinkler. Både indenfor og udenfor.

Videoovervågning står langt fra alene

Videoovervågning er derfor en væsentlig del af vores sikkerhedssystem. Men lejer du et boksrum hos os, får du meget mere end bare video. Vi har også sikret dine ting ved hjælp af følgende tiltag:

  1. 24/7 opkobling til vagtfirma. Alle vores depotrum – samtlige, hver og et – er udstyret med en dygtig tyverialarm. Forsøger nogen at tiltvinge sig adgang med alt andet end den rigtige nøgle går alarmen og et vagtfirma bliver underrettet. Herefter sender de en patrulje afsted. Opkoblingen til vagtfirmaet kører naturligvis døgnet rundt, året rundt.
  2. Hvert enkelt boksrum er sikret med én hængelæs. Til denne hængelås er der kun én nøgle. Den nøgle har du selv. Vores medarbejdere holder med jævne mellemrum øje med alle boksene også manuelt, men det sker udefra og uden nøgle. Du har den ene nøgle og derved den fulde adgang.
  3. Alle vores depotrum er godkendt af brandmyndighederne, og du behøver derfor heller ikke frygte for ild.

Optimal sikkerhed ved leje af boksrum

Samlet set ønsker vi at repræsentere den optimale sikkerhed for dig, der ønsker at leje et depotrum. Vi forsøger at opnå dette med permanent opkobling til vagtfirma, permanent videoovervågning fra alle vinkler både udenfor og indenfor samt at du er den eneste, der har en nøgle. Udover at sikre ingen andre end dig har adgang, sikrer gulvvarme i alle jyske depotrum også en stabil temperatur og en lav luftfugtighed, så møbler og andre genstande ikke tager skade.

Vi gør alt vi kan for at give dig dine ting tilbage i præcis samme stand, du efterlod dem i. Og det er indtil nu lykkes os helt perfekt. Vi glæder os til også at passe på dine ting, når du lejer et boksrum og får sikkerhed med professionel videoovervågning og tyverisikring!