Self storage og depotrum i Aarhus/Randers

Der kan være mange grunde til at man pludselig står med et behov for at få opbevaret sine ting: flytning, studiestart, sæsonbestemte maskiner og værktøj, ting du ikke har plads til for øjeblikket, men som du ikke nænner at skille dig af med eller simpelthen bare trangen til at få ryddet op i hjemmet. Den trang kan som bekendt komme over os alle.

Uanset om man bor i hus eller lejlighed kender de fleste af os til problemet med at finde plads til alle de ting, man ikke bruger til daglig. Det kan f.eks. være havemøblerne, parasollen, Webergrillen, sommer- eller vinterdækkene, flyttekasserne med børnetøj, osv.

Det kan også være at du har en speciel samling af noget, og det er blevet svært at finde plads til det hele i din bolig eller at din boligsituation har ændret sig.

På den front kan self storage i et depotrum være en ideel løsningsmodel.

Vælger du at leje et depotrum i faciliteter med self storage skaber du både fordele og en stor grad af frihed for dig selv.

Boxdepotet har i alt fire afdelinger jævnt fordelt over hele Danmark. Vi har pt. to afdelinger i Jylland og to afdelinger på Fyn. I anden halvdel af 2020 forventer vi desuden at kunne åbne en femte afdeling, der får base i Hedensted i Østjylland.

Hos Boxdepotet Aarhus/Randers er et af grundprincipperne netop self storage, hvor det kun er dig, der har adgang til dine opbevarede effekter. Boxdepotets depotrum i Aarhus/Randers-afdelingen har alle de nødvendige faciliteter, der sikrer at du får en god oplevelse, når du lejer et depotrum i vores moderne self storage lokationer.Gode tilkørselsforhold fra Aarhus og Randers og til Boxdepotet

Vores Aarhus/Randers-afdeling for self storage og depotrum finder du på Alstrupgårdvej 3 (Afd. B og C) og 10 (Afd. A) i Hadsten – kun 15 minutters kørsel fra Randers centrum (13,5 km) og ca. 30 minutters kørsel fra Aarhus centrum (29 km). Boxdepotets Aarhus/Randers-afdeling er nem at finde via E45 i nordgående retning fra Aarhus (tag frakørsel nr. 44), og fra Randers via Gl. Århusvej. Desuden har vi god og synlig skiltning til vores opbevaringsrum helt ud til vejen.

Self storage i Aarhus/Randers – din garanti for professionel og sikker opbevaring nær Aarhus og Randers

Udenfor afdeling A, B og C i Hadsten er der masser af plads til at vende med en trailer, og er vejret knap så indbydende, har vi et stort indendørs af- og pålæsningsområde, hvor du nemt kan tømme og læsse din trailer.

Boxdepotets Aarhus/Randers-afdeling er inddelt i flere etager med depotrum i alle størrelser (fra ca. 4 m3 til +34 m3). Hvis du er i tvivl om hvor meget plads, du har brug for, kan du prøve vores rumberegner, der nemt giver dig et overblik over hvor meget plads du skal bruge til opbevaring af dine ejendele. Der er installeret en stor elevator i afdelingen, så du uden problemer kan fragte store møbler og lignende op og ned fra de forskellige niveauer.

Masser af kundefordele når du vælger Boxdepotets self storage i Aarhus/Randers

Du får en lang række fordele med i posen, når du lejer et depotrum hos Boxdepotet Odense.

Gulvvarme i alle depotrum
Alle depotrum i Hadsten er opvarmet via gulvvarme, så der altid er en fast stabil temperatur på minimum 5 grader. På den måde er alle dine ejendele i sikker forvaring, og du behøver ikke at bekymre dig om fugt, skimmel eller jordslået tøj og lignende.

Videoovervågning + vagtværn
Det skal være trygt for dig at opbevare dine ting i self storage i depotrum i Aarhus/Randers hos Boxdepotet. Sikkerheden er derfor altafgørende, og i vores self storage lokation nær Aarhus/Randers, har vi taget alle midler i brug for at give dig en så tryg og sikker oplevelse som muligt. Der er opsat udendørs og indendørs videoovervågning døgnet rundt, og vi har vagtværn tilknyttet vores overvågningsservice. Boxdepotets medarbejdere holder løbende opsyn med faciliteterne, så vi er med til at sikre en høj grad af sikkerhed og kontrollerede faciliteter.

Det er kun dig, der har adgang til dit depotrum
En anden faktor, der er medvirkende til at skabe ro i maven, når du lejer et depotrum, er at det kun er dig, der har adgang til dit depotrum.

Dine ejendele er naturligvis et privat anliggende, så længe Boxdepotets retningslinjer for opbevaring overholdes, Du har mulighed for selv at medbringe en hængelås – alternativt kan du også købe en sikkerhedslås til dit self storage depotrum hos Boxdepotet.

Derudover får du udleveret en nøglebrik, der giver adgang til Boxdepotets hovedbygning. Det er en del af vores sikkerhedsforanstaltninger, så du ved at uvedkommende ikke har adgang til hovedbygningen med depotrum og opbevaringsfaciliteter.

Fleksibel adgang til depotrum i Aarhus/Randers – alle dage kl. 06-22
Du kan tilgå dit depotrum og dine self storage faciliteter hos Boxdepotet Aarhus/Randers på de tidspunkter, der passer dig, da vi har åbent alle dage året rundt fra kl. 06-22. I dette tidsrum kan du også kontakte os på telefon (23 39 09 79) og mail (box@boxdepotet.dk). Af sikkerhedsmæssige årsager har vi lukket om natten.

Lån en lukket trailer – helt gratis
Står man og skal have flyttet større ting ud i sit depotrum, kan man ofte komme til at stå i en situation hvor man får brug for en trailer.

Vælger du depotrumsleje nær Aarhus/Randers, kan du nemt låne en lukket trailer, når du skal have dine ting flyttet ind i dit depotrum. Når du på et tidspunkt skal flytte dine ting ud af depotrummet, så låner vi dig også gerne en trailer til dette. Lån af en lukket trailer hos Boxdepotet er helt gratis for vores kunder. Du kan booke traileren online her.

Self storage – det sikre valg til opbevaring

I forbindelse med en flytning bliver det ofte nødvendigt at opbevare møbler og andet boliginventar i en periode inden man overtager nøglen til det nye hjem. Via self storage og et billigt depotrum nær Aarhus/Randers, møder du personlig betjening, og du kommer ikke til at skulle betale dyre depositummer, når du lejer et depotrum til billig self storage hos os. Vi matcher dit behov i forhold til depotrumsstørrelse, og du bestemmer naturligvis selv varigheden af dit lejemål hos Boxdepotet. Minimumslejeperioden er en måned. Får du behov for mere eller mindre plads i dit depotrum, har du altid mulighed for at op- eller nedgradere depotrumsstørrelsen, så du altid har rum, der passer perfekt til dit behov.

Vi glæder os til at hjælpe dig med en løsning til din opbevaring til en stærk pris.

Jeg vil gerne ringes op!

Book dit depotrum her