Book et pulterrum med gulvvarme i Horsens

Booking & Priser i Horsens

Mangler du ekstra plads i gemmerne? Så er depotrum Horsens det helt rigtige sted for dig.

I forbindelse med oprydning, eller når man har stødt storetåen en gang for meget mod den flyttekasse, der har taget permanent ophold i entréen, så vil man ofte tænke, at man godt kunne bruge lidt ekstra plads til self-storage.

Hvis du har haft den tanke, så er Boxdepotet lige noget for dig. Hos Boxdepotet kan du leje et depotrum Horsens til opbevaring af de ejendele, du ikke lige har plads til derhjemme. På den anden side, er der ofte mange ting, man ikke ønsker at skille sig af med af den ene eller anden grund. Det kan være noget af børnenes legetøj, en film- eller musiksamling, et maleri, der har affektionsværdi for én eller måske arvegods fra familien.

Der er ingen begrænsninger for, hvor længe du kan leje et opbevaringsrum – og vi hjælper dig også med at opgradere eller nedgradere størrelsen på dit depotrum Horsens, hvis dine behov ændrer sig. Det kalder vi opmagasinering gjort nemt.

Vores depotrum Horsens er opvarmet med gulvvarme med en fast temperatur på 10-15 grader. Dermed er du sikker på at dine ting står opbevaret under de bedst mulige betingelser. Du undgår at tage ting frem fra opbevaring, der er ramt af fugt, skimmel eller dårlig lugt.

Kan du ikke finde den rumstørrelse, du har brug for, eller er vi helt booket ud i en periode, kan du måske finde det ønskede depotrum i en af vores andre afdelinger. Se dine muligheder her.

Rumberegner
Du har brug for ca. 0 m3

2. Vælg hvornår din booking skal begynde


Bemærk:

Du kan booke et depotrum op til 30 dage efter det er ledigt


DIT RUMVALG

Nr. 702
Størrelse 9,30 m3
Mål
Højde:2,90m.
Bredde:1,60 m.
Dybde:2,00 m.
Pris/md. 419 Kr.

Giv os en anmeldelse

Depotrum Horsens og omegn - til alle behov

Skarpe priser og de bedste faciliteter til opbevaring Horsens finder du hos Boxdepotet på Stensballegaardvej 14.

Uanset hvor meget, du skal have opbevaret, har vi et depotrum, der dækker dine behov. I vores Horsens-afdeling har vi depotrum i størrelser fra under 5 m3 og op til 27 m3.

For mange er det svært at finde ud af, hvor meget plads, de egentlig har behov for. Derfor har vi lavet vores rumberegner, som hjælper dig med at beregne, hvor mange kubikmeter, du skal bruge. Vælger du opbevaring Horsens, er du derfor sikret et rum, der passer til dine ting. Derfor betaler du heller ikke for meget for et stort rum.

Skulle dit behov ændre sig, så du skal bruge mere eller mindre plads, så hjælper vi dig med at finde et andet opbevaringsrum.

Du kan løbende følge med i hvilke depotrum, der er ledige, på denne side.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Horsens

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice_opmagasinering Hedensted

Fri adgang mellem kl. 7.00 og 22.00

Du kan frit få adgang til dit opbevaring alle dage mellem kl. 7-22. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke tilgå dit depotrum om natten.

Sikkerhed

Vi ved, at dine ejendele er vigtige, og derfor går vi meget op i sikkerheden. Derfor har vi videoovervågning både inde og udendørs for vores depotrum Horsens.

Derudover får du udleveret en nøglebrik, som du skal bruge til at få adgang til Boxdepotets indendørsområde.

Endvidere er der hængelås på alle depotrum. Du skal selv medbringe en hængelås, når du lejer et depotrum. Hvis du ikke har en hængelås, kan du købe en hos os.

Lån trailer uden
ekstra omkostninger

Når du lejer et opbevaringsrum hos Boxdepotet, kan du omkostningsfrit låne en trailer til ind- og udflytninger. Du booker traileren her på siden.

Boxdepotet_trailer_booking_lånetrailer
Scroll til toppen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice_opmagasinering Hedensted