Book et depotrum med
gulvvarme i Hedensted

Booking & priser i Hedensted

Boxdepotet Hedensted er vores seneste afdeling for self-storage. Her er der mulighed for opmagasinering af møbler eller opbevaring af de ting, du ikke har plads til derhjemme. Alle vores depotrum er opvarmet med gulvvarme med en fast temperatur på 10-15 grader. Dine ting opmagasineres derfor både tørt og sikkert i lagerbygningen, der er specielt tilpasset og indrettet for optimal opbevaring i depotrum.

Boxdepotet Hedensted ligger lige midt imellem Vejle og Horsens og kun 3 minutter fra motorvejsafkørsel 58 Hedensted. På den måde er det nemt at komme til dit depotrum i Hedensted, når du alligevel er ude at køre.

Rumberegner
Du har brug for ca. 0 m3

2. Vælg hvornår din booking skal begynde


Bemærk:

Du kan booke et depotrum op til 30 dage efter det er ledigt


DIT RUMVALG

Nr. 164
Størrelse 27,10 m3
Mål
Højde:3,00 m.
Bredde:2,80 m.
Dybde:3,23 m.
Pris/md. 1247 Kr.

Giv os en anmeldelse

Depotrum til alle behov

Uanset hvor meget, du skal have opbevaret, har vi et depotrum, der dækker dine behov. Opmagasinering i Hedensted bliver derfor ikke nemmere.

For mange er det svært at finde ud af, hvor meget plads, de egentlig har behov for. Benyt vores rumberegner, som hjælper dig med at beregne, hvor mange kubikmeter, du skal bruge. Skulle dit behov ændre sig, så du skal bruge mere eller mindre plads, så hjælper vi dig med at finde et andre depotrum.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Hedensted

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice

Flotte opbevaringsrum med gulvvarme

Afdelingen i Hedensted indeholder ca. 110 depotrum med gulvvarme og er beliggende i nyindrettede lagerbygninger. Der er installeret gulvvarme i samtlige depotrum, så dine ting opbevares tørt og godt. Uanset hvor meget du skal have opbevaret, har vi depotrum, der dækker dine behov.

For mange er det svært at finde ud af, hvor meget plads, de egentlig har behov for. Derfor har vi lavet vores rumberegner, som hjælper dig med at beregne, hvor mange kubikmeter, du skal bruge. Skulle dit behov for opbevaring ændre sig, så du skal bruge mere eller mindre plads, hjælper vi dig med at finde et andre depotrum. Her på siden kan du se, hvilke depotrum der er ledige.

Du har fri adgang mellem kl. 6.00 og 22.00

Der er fri adgang til dit depotrum i Hedensted alle dage mellem kl. 6-22. Du får udleveret en nøglebrik, som du skal bruge til at få adgang til Boxdepotets indendørsområde. Af sikkerhedsmæssige årsager har vi lukket om natten. Det er kun dig, der har adgang til dit depotrum. Derfor skal du også selv medbringe en lås til dit opbevaringsrum. Har du ikke dette, kan du købe en sikkerhedslås hos os.

Sikkerhed og videoovervågning

Vi har videoovervågning både indendørs og udendørs. Hele afdelingen er videoovervåget og der er tilknyttet vagtværn, således at du er sikret de bedste betingelser for sikker opbevaring. Desuden bliver der løbende holdt opsyn med området af Boxdepotets medarbejdere. Når det omhandler opmagasinering i Hedensted hos Boxdepotet, kan du være sikker på en høj sikkerhed.

Lån trailer uden
ekstra omkostninger

Når du lejer et opbevaringsrum hos Boxdepotet Hedensted, har du mulighed for at låne en trailer gratis til flytning af dine ejendele. Du booker traileren her på siden.

Scroll til toppen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice