Book et depotrum med gulvvarme i Aarhus / Randers

Booking & priser i Aarhus / Randers

Hos Boxdepotet tilbyder vi opvarmede depotrum i Hadsten nær Århus / Randers i forskellige størrelser. Depotrum er til dig, der mangler lidt ekstra plads, hvor du kan opbevare de ting, du ikke bruger så tit, for eksempel vintertøjet eller campinggrejet.

I vores afdeling i Hadsten nær Aarhus og Randers er alle depotrum opvarmede med gulvvarme. Temperaturen holdes på minimum 5 grader. Så er du på jagt efter opmagasinering i Aarhus, er det landet det rigtige sted.

Rumberegner
Du har brug for ca. 0 m3

2. Vælg hvornår din booking skal begynde


Bemærk:

Du kan booke et depotrum op til 30 dage efter det er ledigt


DIT RUMVALG

Nr. 575
Størrelse 22,00 m3
Mål
Højde:3,00 m.
Bredde:2,42 m.
Dybde:3,00 m.
Pris/md. 880 Kr.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores afdeling i Aarhus / Randers

Adgang:
Alle dage: 6.00 – 22.00

Telefontider:
Hverdag: 7.00 – 19.00
Weekend: 9.00 – 17.00

Find dit kundenummer her
Hvis du har glemt dit kundenummer, så har du mulighed for at søge det frem med den e-mail som du har brugt til at booke dit rum.

Giv os en anmeldelse

Opbevaring i Århus og omegn – Depotrum til alle behov

Aldrig har det været lettere og mere sikkert få opbevaret private ejendele. Hos Boxdepotet finder du opbevaring i lyse og indbydende depotrum, hvor der er mulighed for sikker og overskuelig overbevaring af alt fra møbler, kasser og andre vigtige genstande, der kræver god og sikker opmagasinering i nærheden af Århus. Vi åbner en verden af muligheder for dig, der gerne vil have god og overskuelig placering af private ejendele. Her får du altid god service og kan glæde dig over lyse og indbydende rum, der giver dig den plads, som du måske lige står og mangler på privat-adressen.

Boxdepotet tilbyder:

1. Opvarmede depotrum
2. Indendørs af- og pålæsning
3. Overvågning hele døgnet
4. Lånetrailer ved ind- og udflytning
5. Intet depositum
6. Privat depotrum med personlig hængelås

Vi tilbyder depotrum i flere forskellige størrelser, så du kan finde et opbevaringsrum, der også passer til dine behov. Depotrummene er mellem ca. 5 m3 og op til 26 m3. Er du i tvivl om, hvor meget plads du har brug for, så prøv vores rumberegner.

Hvad du opbevarer i dit depotrum i Aarhus er op til dig selv. Der er dog enkelte restriktioner mod fødevarer, foder og brandbare væsker. 

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores Aarhus – Randers afdeling. Vi er klar på telefonen, hvis du har brug for hjælp.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice

Opbevaring ved Randers og omegn

Vi byder også på depotrum ved Randers og omegn, nærmere betegnet ligger vores afdeling i Hadsten. Her finder du igen den absolut bedste form for opbevaring Randers kan byde på med brug af Boxdepotet. De store og let-overskuelige depotrum til self storage giver dig masser af muligheder for at deponere stort som småt.

Fri adgang mellem kl. 6.00 og 22.00

Hos Boxdepotet bestemmer du selv, hvor ofte du vil have adgang til dit rum. Du kan tilgå dit depotrum så ofte du vil alle dage mellem kl. 6 og 22. Af sikkerhedsmæssige årsager har vi dog lukket om natten.

Når du lejer et opbevaringsrum hos os i vores Århus-Randers afdeling, får du udleveret en nøglebrik, som du skal bruge for at komme ind i bygningen. Det er din sikkerhed for, at uvedkommende ikke kan få adgang til dit depotrum.

Det er kun dig, der har adgang til dit depotrum. Derfor skal du også selv medbringe en lås til dit opbevaringsrum. Har du ikke dette, kan du købe en sikkerhedslås hos os.

Opmagasinering og sikkerhed

Sikkerheden er i top hos Boxdepotet. Vi har videoovervågning både udendørs og indendørs døgnet rundt. Vi sætter en stor ære i at passe godt på dine ting. Derfor finder du altid professionelt vagtværn tilkoblet vores service. Løbende opsyn og kontrol af stedets mange depotrum sikrer dig de bedst mulige betingelser for sikker deponering under kontrollerede forhold. Dine ting er i sikkerhed ved Boxdepotet! Du kan altså vide dig sikker på overvågning af dit depotrum og løbende opsyn med faciliteterne. 

Opbevaring gjort billigt og nemt

Vi har gjort det nemt for dig at få opmagasineret private ejendele, og så har vi tilmed gjort det billigt – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for moderne depotrum i nærheden af Randers og Århus af høj kvalitet med gode forhold og god service.

Dine ejendele er i trygge hænder, når du opmagasinerer dine ting hos Boxdepotet. Vi sørger for gode faciliteter, overvågning og yderst favorable priser.

Lån trailer uden
ekstra omkostninger

Når du har en lejekontrakt hos Boxdepotet, kan du låne en trailer, når du flytter dine ejendele ind eller ud af depotrummet. Lån af traileren er helt omkostningsfrit for dig. Du kan booke traileren online her.

Scroll til toppen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os.

Boxdepotet-Kassper-Kundeservice