Forårsrengøringen står for døren – og Boxdepotet hjælper med opbevaringen

Forårsrengøring_oprydning_Boxdepotet

Med hastige skridt bevæger vi os imod lysere tider, og hver dag når solen beriger os med sit selskab i længere perioder end dagen forinden, bliver vi oversvømmet af positive og varme tanker. Lysere tider betyder dog også flere timer om dagen, hvor vi skal se på vores uvaskede ruder og støvede fodlister, der alt sammen er et tydeligt tegn på, at det er tid til forårsrengøring – et forventet, men dog for mange frygtet scenarie. Følelsen, når forårsrengøringen er udført og hjemmet står funklende rent, er dog hele det sure slid værd.

Sortering

Af ukendte årsager kan det hvert forår hurtigt komme til at føles som om, at man har dedikeret de seneste 364 dage til at samle og gemme unødvendige genstande, der egentlig bare optager plads og samler støv. En god start på hver forårsrengøring vil være at bestemme hvilke genstande man gerne vil beholde, hvilke man gerne vil smide ud og til sidst, hvilke man gerne vil gemme i opbevaring. Mange ting er ikke nødvendigvis essentielle for vores hverdag, men derimod bare et minde eller sæsonbestemte genstande. Her bliver man nødt til at være kritisk i sine valg, for ting der ikke spiller en rolle i hverdagen kan hurtigt gå hen og blive det “rod” vi går og brokker os over de næste 364 dage fordi vi ikke fik det fjernet da vi havde chancen.

Opbevaring

For mange er skuret eller garagen ikke til for at opbevare vores værktøj eller bilen, men derimod til for at huse alle de gamle genstande vi tidligere har “skilt os af med”. Vi kender jo trods alt alle ordsproget “ude af øje, ude af sind”. Disse lokaler bliver offer for vores trang til at have alt let tilgængeligt, også selvom det ikke er noget der skal bruges før næste halvår, men det bliver hurtigt omdannet til en falsk tryghed, for jo mere vi gør “let tilgængeligt” ved at placere det i skuret, jo sværere bliver noget at finde, og en god forårsrengøring kan hurtigt afgive nogle ting til opbevaring.

Får du her problemer med at finde pladsen i huset, skuret eller garagen, eller nægter du bare at lade disse rum blive fyldt op med gamle ting, der lige så let kunne opbevares andetsteds, så tilbyder vi hos Boxdepotet muligheder for at leje depotrum til netop disse formål. Her kan du let opbevare alle de genstande der virkelig betyder noget og på samme tid beholde evnen til rent faktisk at finde det man leder efter i skuret. Alle vores depotrum er sikret mod al slags vejr, og med overvågning 24 timer i døgnet sikrer vi, at det kun er dig der har adgang.

Læs mere om vores faciliteter og book dit depotrum i en af vores fire afdelinger her.
Boxdepotet – opbevaring af alt det, du ikke har plads til i hjemmet.

Book et depotrum i dag

Del

Flere indlæg

Opbevaring af sovepose-Boxdepotet

Opbevaring af sovepose

Gode råd til Opbevaring af sovepose Hvis du holder af vandreture, teltture, shelterture eller blot ofte overnatter i naturen, så kender du også vigtigheden af …

Læs mere »
Opbevaring_af_vin

Opbevaring af vin

Guide til Opbevaring af vin Er du vinentusiast eller nyder du blot et enkelt glas til maden i ny og næ? Korrekt opbevaring af vin …

Læs mere »
Scroll til toppen